Sušilci las pri Klevi

Sušilci las ali feni so eden glavnih pripomočkov za osebno nego, ki jih uporabljamo skoraj vsak dan. Ko sem se odločala za nakup novega sušilca las, so me prepričali pri družinskem podjetju Klevi.  

Podjetje Klevi deluje na področju profesionalne distribucije pripomočkov, kozmetike in opreme za frizerske in kozmetične salone. Lahko izbirate med različnimi proizvajalci in modeli, ki omogočajo mnoge funkcije. Da se izognete napačnemu nakupu, preverite njihovo široko ponudbo različnih profesionalnih sušilcev za lase in si poenostavite odločitev. Če pa jim pišete za nasvet, vam bodo hitro odgovorili ter vam svetovali. 

Tokrat sem se odločila za profesinalni fen GAM E.T.C tehnologija v prečudoviti barvi fuksije. Zame je enostavno dragocen in zelo vsestranski pripomoček, ki je preprosto nepogrešljiv. Če želite s sušilnikom doseči večji volumen las, lahko uporabite priložen nastavek za volumen, za pričesko kot iz salona pa poskrbi priložena ščetka za oblikovanje. Je ektremno lahek in tih, kar me je še posebaj navdušilo. 

Danes vam bom v blogu predstavila, kako s pravilnim sušenjem las dosežete, da bodo vaši lasje zdravi in sijoči. Sama se veliko posvečam lasem, jih negujem in izdelujem pričeske. Za mojo pričesko sušenja stopničasto porezanih dolgih las predstavljam postopek, za katerega potrebujete sušilnik in krtačo za oblikovanje. Lase umijte in nato nanesite peno za utrjevanje. Sedaj jih razdelite na več pramenov in nanje nanesite sredstvo za zaščito pred vročino. Nato posamezne pramene osušite s pomočjo štirioglate krtače za visok lesk. Posamezne pramene postopoma povlecite preko krtače, pri čemer morate pričeti na lasišču in nato počasi nadaljevati v smeri proti konicam. Hkrati posamezne pramene sušite pod pravim kotom v smeri od zgoraj navzdol. Na koncu lasne konice stranskih stopničasto porezanih segmentov z okroglo krtačo zavijte navznoter. 

Pričeska je v marsičem odvisna od pravilnega sušenja las, torej če se boste poslužile načina, ki sem vam ga predstavila, bo vaša pričeska zagotovo obstojna!
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com