Polja sivke

Tokrat predstavljam spletno trgovino Polja sivke, z izdelki iz sivke oz. lavande . Diana Sedmak se z ljubeznijo do sivke ukvarja z gojenjem sivke in pripravo naravne kozmetike iz sivke.

Njeni proizvodi so v celoti naravni in brez umetnih aditivov. Sivkina linija iz Polja sivk ponuja velik izbor negovalnih izdelkov za telo. Izdelki so razviti na podlagi bogate tradicije in znanja, ki nastajajo v slovenskih rokah in temeljijo na naravni osnovi sestavin.

Malo je zelišč, ki se ponašajo s tako veliko učinkovinami, kot je sivka. Najbolj je znana po svojih pomirjujočih lastnostih, le malokdo pa ve, da sivka spodbuja celice kože k hitrejši regeneraciji.

Kaj je tisto najlepše, kar me je popolnoma prevzelo ob prejetju sivkinih izdelkov iz trgovine Polja sivk?

Najbolj me je prevzel vonj! Dišeča vijoličasta cvetica, s kombinacijo barve in vonja vibrira z zelo visoko frekvenco.

Vemo, da uporaba sivke v kozmetične namene ni nova, že stoletja nazaj so sivkine cvetove uporabljali v kopelih, njene pomirjujoče učinke pa cenimo še danes, saj izvlečke najdemo v številnih kozmetičnih sredstvih za poškodovano ali občutljivo kožo.

V spletni trgovini www.poljasivke.si, boste našli čudovite sivkine izdelke, kot so kopeli, mila, izdelke za okras itd. . Mene so sivkine kopeli najbolj navušile. Sivkine kopeli namreč pomagajo odpravljati težave bodisi zaradi slabe prekrvitve, blažijo težave v meni, pomirjajo, blažijo nemir, zaskrbljenost in stres ter pomirjajo razdraženo, pordelo in občutljivo kožo.

Izdelki Polja sivke z lično embalažo poudarijo posebnost sivke in pričara notranji mir ter poudari individualnost. Mene so očaraliJ
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com