Obuta mačka, boginja modnih smernic

Danes sem se lotila poletne obutve za leto 2016, vas že zanima kakšna obutev bo modna letos? Vse to in še več vam razkrijem v nadaljevanju, zato le berite naprej. Da bo izbira še lažja, sem namreč pripravila izbor najbolj modnih ženskih sandal letošnjega prihajajočega poletja. Med “must have” ženske sandale poletje 2016, s katerimi bodo lahko sončne žarke pozdravile vse prave modne navdušenke. Obuta mačka, trgovina z modnimi čevlji ponuja vse to, lahko bi jo imenovali kar boginjo modnih smernic.
 
Ponudba iz spletne trgovine Obuta mačka nudi širok nabor vse modne obutve za poletje. Veliko avantgarde, živahne podrobnosti, nepričakovanih kombinacij in spektakularnih barv.
 
Prihajajoče poletje ponuja nove modne smernice, vse navdušenke pa zagotovo zanima, kateri kos bo letos najbolj in. Ko govorimo o čevljih, brez sandalov z vrtoglavo peto prav gotovo ne bo šlo.
 

 
 
Obuta mačka ponuja več možnosti, od elegantnih, pa vse do zelo opaznih lakastih sandalov v različnih barvnih odtenkih, boste najbolj zapeljivo videti v sofisticirani črni različici sandalov z visoko peto. Na morju vam čez dan seveda priporočam, da obujete nizke sandale ali natikače, zvečer pa so sandali ali salonarji z vrtoglavo visoko petko tako rekoč del obveznega outfita.
 
 
 
Na prvo mesto bi uvrstila še vedno gladiatorke. Gladiator sandali so še vedno eden največjih trendov letošnje poletne sezone. Gladiatorke so nas zasvojile že prejšnje poletje, vendar tudi letos ostajajo obvezna oprema za sončne dni. Iz ravnih podplatov so se raznobarvni paščki preselili tudi na višave. Najbolj oblegane ta hip so gladiatorke na petah in z obvezno platformo. Zelo priljubljen je tudi lesen podplat in kombinacija črnih trakov.
 
Obuta mačka ponuja tudi trendy sandale z ravnim ali visokim podplatom, sandale z zaprtim in koničastim sprednjim delom, sandale z nizko petko, odprte balerinke z zašiljenim sprednjim delom, cokli z vratolomno visoko peto, nizki sandali iz semiša in sandali s polno kvadratasto peto. Priljubljene so še zmeraj balerinke s takoimenovanim “Spitz” podplatom, okrašena z vezalkami. Če pa ne marate vezalk, si lahko izberete najpreprostejšo obliko, morda le okrašene s kakšnim detajlom kot je zaponka.
 
 
 
Modni čevlji so zagotovo pomemben kos oblačila. Strogo gledano, čevlji kažejo individualnost in okus osebe. Modna obutev v Obuti mački za poletje 2016 ponuja različne možnosti, od drobnih ostrih toe pet, do ogromnih platform in vrtoglavih visokih pet. Vodilne položaje čevljev pa zasedajo barvni čevlji. Nasičenost in svetlo barvna paleta čevljev v tej sezoni je neverjetna.
 

 
Za vse tiste, ki ljubite preprostost in zračnost priporočam espadrile. So namreč lahkotne in super udobne, ki nas bodo v neskončnih različicah razveseljevale tudi to sezono. Priporočam, da si omislite v bolj umirjeni v beli, črni ali kožni barvi. V obuti mački so na voljo v različnih oblikah bodisi z ravnim ali visokim podplatom, izdelane iz naravnih ali sintetičnih materialov, z odprtim sprednjim ali zadnjim delom, z okrasnim trakom ali vrvjo in še bi lahko naštevali.
 
 
 
 
Vsem, ki imate radi trendy čevlje, sporočam, da je zapoved letošnjega poletja raznolika. Bolj ko je zunaj toplo, bolj so vaša oblačila krajša in obutev bolj zračna. Preverite, katere so glavne modne zapovedi za ženske čevlje to poletje, kje drugje kot v Obuti mački in naj se poletje začne!

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com