Kozmetika Meze narejena z dušo in ljubeznijo

O naravni kozmetiki se je na mojem blogu pisalo in bralo že ogromno. Zelo pogosto ste verjetno opazili da sem nad naravno kozmetiko navdušena, saj je vedno moja najljubša negovalna linija izdelkov za nego obraza.

Tokrat predstavljam negovalno kozmetiko Meze. Naravna kozmetika Meze vsebuje vse tiste snovi, za katere so raziskave pokazale, da na kožo vplivajo pozitivno, da ji pomagajo pri obnovi, jo hranijo in vlažijo. Med odlične naravne sestavine lahko umestimo tudi raznolika olja (jojoba, sončnično olje, mandljevo olje in olje mareličnih pešk), ki je primerna za suho kožo. Krema nahrani in navlaži kožo in s tem preprečuje prezgodnje staranje. V kremi so tudi izbrana eterična olja in druge sestavine, ki poskrbijo za žametno in mehko kožo. Predvsem posebno izbrana olja, kot so olja vrtnice, palmarose in geranije, s svojo cvetlično noto dvignejo razpoloženje. Koža  postane sveža in mladostnejša. Ker imam bolj suh tip kože, uporabljam dnevo kremo za suho kožo ter nočno. Zvečer po čiščenju kože, uporabim nočno kremo za nego suhe in občutljive kože. Njena sestava temelji predvsem na osnovi nekoliko »težjih« olj (konopljino olje, ognjičevo olje, karitejevo olje in kakavovo olje), da se koža lahko čez noč dobro nahrani. Krema poskrbi za vlaženje kože in preprečuje prezgodnje nastajanje gub. V kremi so tudi izbrana eterična olja in druge sestavine, ki poskrbijo za žametno in mehko kožo. V kremi so predvsem izbrana olja verbene, pomaranče in sivke, ki odstranjujejo odmrle celice kože in podpirajo sposobnost obnavljanja kože. Po nanosu kreme daje tisti občutek ugodja, ki me popelje v miren in prijeten spanec. Pa kako neverjetno diši!

Blagovna znamka Meze ima neverjeten učinek, saj so skrbno izdelali učinkovine s posebno lično emalažo priznane slovenske oblikovalke Silve Volk. Kozmetika Meze je izdelana iz naravnih svežih izdelkov, predvsem pa narejena z dušo in ljubeznijo!
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com