Nova kolekcija Eau Sereine

Francoska blagovna znamka naravne kozmetike Le Couvent des Minimes
vas vabi, da se potopite v sproščajoče ravnovesje z
novo kolekcijo Eau Sereine.

Sestre klarise iz samostana Minimes v kraju Mane v Franciji so si vsak dan vzele
čas za molitev in meditacijo. V teh trenutkih umika so si povrnile energijo,
našle notranjo moč in dosegle ravnovesje. To je vir navdiha za novo kolekcijo
Eau Sereine, ki vabi k umiritvi, sprostitvi in uživanju v sedanjem trenutku.

NA VOLJO V NAMI, MAXIJU IN V VSEH
PRODAJALNAH MÜLLER OD 1. MARCA 2016.
1.      Kolonjska vodica Eau Sereine, 100 ml

Nova kolekcija Eau Sereine blagovne znamke Le Couvent des Minimes vas vabi, da se umirite, sprostite in uživate v sedanjem trenutku. Predstavljajte si mirno jezero, nebo brez oblakov, ki kar kliče k meditaciji, prijeten gorski zrak iz Visoke Provanse … Le Couvent des Minimes je vso to spokojnost, ki navdaja z vedrino, ujel v prefinjeni Kolonjski vodici Eau Sereine, v kateri nežna sivka pleše s svežino mandarine in bergamotke, vrtnica, šmarnica in črni ribez pa razkrivajo svoje skrivnosti cedri. Zdi se, da lahko Kolonjska vodica Eau Sereine ustavi čas in vas popelje v povsem drug svet … Izvirni naravni recept vsebuje sivko in bergamotko za sproščanje, mandarino za harmonijo in cedro, ki je vir energije.
 Cena: 29,90 €


2.      Sproščajoča meglica za lahko noč Eau Sereine, 100 ml

Nova kolekcija Eau Sereine blagovne znamke Le Couvent des Minimes vas vabi, da se umirite, sprostite in uživate v sedanjem trenutku. Spanec je zvest zaveznik lepote, saj vpliva na razpoloženje in vitalnost ter na kakovost kože. Sproščajoča meglica za lahko noč Eau Sereine združuje eterična olja s cvetno dišavo in tako ustvari razpoloženje, ki vabi k počitku in sprostitvi. Razpršite na posteljnino ali po spalnici in razpoloženje se bo nemudoma izboljšalo.
 Cena: 18,50 €


3.      Vlažilna krema za roke Eau Sereine, 25 ml

Nova kolekcija Eau Sereine blagovne znamke Le Couvent des Minimes vas vabi, da se umirite, sprostite in uživate v sedanjem trenutku. Vlažilna krema za roke Eau Sereine razvaja z lahko in svilnato negovalno formulo, ki navlaži kožo in prefinjeno odišavi roke.
 Cena: 6,60 €4.      Sproščajoči gel za prhanje Eau Sereine, 200 ml

Potopite se v pomirjajoče ravnovesje, ki ga ustvarja nova kolekcija Eau Sereine blagovne znamke Le Couvent des Minimes. Sproščajoči gel za prhanje Eau Sereine poskrbi za sprostitev pod prho z izvirnim naravnim receptom, ki vsebuje sivko in bergamotko za sproščanje, mandarino za harmonijo in cedro, ki je vir energije. Rastlinska čistilna osnova pa poskrbi za nežno čiščenje kože.

 Cena: 10,90 €


5.      Sproščajoča peneča kopel Eau Sereine, 500 ml

Potopite se v pomirjajoče ravnovesje, ki ga ustvarja nova kolekcija Eau Sereine blagovne znamke Le Couvent des Minimes. Sproščajoča peneča kopel Eau Sereine poskrbi za sprostitev z izvirnim naravnim receptom, ki vsebuje sivko in bergamotko za sproščanje, mandarino za harmonijo in cedro, ki je vir energije.

 Cena: 18,50 €***
Francoska blagovna znamka naravne kozmetike LE COUVENT DES MINIMES je bila ustanovljena kot poklon bogati tradiciji zdravilnih receptov, ki so jih iz skrbno izbranih rastlin in zelišč pripravljale ljubeče sestre klarise, da bi pomagale starejšim, onemoglim in revnim, ki so zavetišče poiskali
v samostanu Minimes v srcu Provanse. Pristne naravne negovalne formule so poklon velikodušnosti sester klaris in v vsakem negovalnem receptu se zrcali delček vsakodnevnega življenja v samostanu. Naravni izdelki za nego obraza, telesa in las ter kolonjske vodice, ki temeljijo na preprostih,
a dobro poznanih naravnih aktivnih sestavinah z dokazano učinkovitostjo,
navdušujejo s svojo pristnostjo in visoko kakovostjo.


Na voljo na prodajnih mestih MÜLLER v Sloveniji
ter v veleblagovnicah NAMA in MAXI v Ljubljani. 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com