Nikel kozmetika

V današnjem prispevku bi želela predstaviti vrhunsko kozmetiko NIKEL, ki mi je pomagala hidrirati mojo kožo. Ker vemo, da je koža največji organ in najbolje deluje, če je zdrava in ustrezno navlažena. Moja koža je v teh zimskih dneh tako suha, da sem se po nasvet obrnila ekipi Nikel, s katerimi že nekaj časa sodelujem. Strokovno so mi predlagali uporabo hidratantne rožne kreme in tonika

Ta izredna krema za lepoto in mladost vaše kože, vsebuje tri vrste vrtnic s sinergiskim delovanjem. Damaščanska vrtnica deluje tako, da intenzivno hidrira in pomirja kožo. Vrtnica iz švicarskih alp, ščiti kožo pred UV žarki in prezgodnjim staranjem. Divja vrtnica pa izredno obnavlja, hrani in energizira kožo, ji vrača ravnotežje in ščiti pred izsušitvijo

Krema se po nanosu hitro vpija in prav čuti se, kako jo hidrira. Naravne sestavine, kot so alpska roža, ceramidi, cvetne vodice, karite maslo, kakavovo maslo, lecitin, pšenični kalčki, vrtnica, divja vrtnica, vitamin E, delujejo tako, da preprečujejo nastajanje gub. 

Kako jo uporabljam jaz?

Za celodnevno zaščito in hidracijo kože, si zjutraj po umivanju in toniziranju kože (Rožni tonik) nanesem kremo na obraz, dekolte in vrat. Pred nanosom kreme za večji učinek  dopolnim nego z nekaj kapljicami olja za globinsko nego (Rožno olje, Svetlinovo olje).
Rezultat je, da je moja koža po nanosu ves dan hidrirana pomirjena, žametno mehka in kar me najbolj veseli bleščeča. 


NIKEL kozmetika je čudovita nega za kožo, z naravnimi sestavinami, lepimi vonji cvetlic.. Toplo priporočam, saj imajo za vsako težavo rešitev in naj bo vaša koža zdrava! Le redna nega kože na telesu, pomaga ohraniti kožo zdravo.

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com