SHISEIDO EVER BLOOM

»Vidimo jo, kako gre mimo. Povsod je sproščena. Njena eleganca prodre v vse stvari. Ta eminentno moderna ženska, si izbere dišavo, ki ni resnična; je vtis, dobrohotna tančica svetlobe in privlačnosti, dišava, ki na svoj poseben način namiguje na novo obliko ženstvenosti: mehkejšo, bolj utelešeno, bolj avtentično.«

Že od samega začetka je ta ideja tlela v samem srcu blagovne znamke Shiseido. Ta japonska in na splošno orientalska ideja o popolni Naravi. Naravi, ki je spoštovana. Naravi, ki se jo zaradi njene popolnosti časti kot boginjo. Narava, katere nedeljivi del so tudi človeška bitja.
Je tudi radodarnost, bogastvo duha; saj izraža zaupanje do žensk, ki posedujejo ogromen lepotni potencial, ki zgolj potrpežljivo čaka, da se ga odkrije. Shiseido je vodnik in spremljevalec na tej poti.
Vse te vrednote so čudovito izražene v motu znamke:


»Ker je lepota že v vas.«

Cvetoča nežnost

Vse se začne s črno-belo fotografijo cveta, ki izraža brezčasnost in večnost. Fotografija rože. Enostavne rože, večnega simbola ženstvenosti.

Suverena kamelija, serafična, mlečna, ujeta v enem samem trenutku. Leta 1940 jo je v svoj objektiv ujel Roso Fukuhara, sin ustanovitelja kozmetične hiše Shiseido in svetovno priznan umetnik.
Nikakor ni ena izmed tistih rož, ki svojo aromo oddajajo vsem in vsakomur, ki gre mimo, in prav tako ni okrasni šopek, ki ga je potrebno občudovati in ki obstaja samo v očeh drugih. Je samo čista, popolna kamelija, brezmadežno igriva, polna miline svoje najgloblje esence.
Roža opojne lepote in izredne nežnosti, skoraj krhkosti, roža, ki jo lahko odnese že najšibkejši aprilski veter. Roža, ki je večen v lastni, neminljivi lepoti. Roža z neskončno karizmo, popolna alegorija za žensko, ki lahko očara v trenutku in ostane v našem spominu… večno.
Občutljivo ženska, ki izgovori  skrivnostne besede:
»EVER BLOOM«

Večnost trenutka

Neobvezna, trenutna, takojšnja: nenadno cvetenje belega rože, ki v trenutku sprosti – in to le za nekaj minut – mamljiv vonj in neskončno, večno sled, ki se ima moč za večno ustaviti v prostoru. Ta strašljiv šarm vas nežno obda in nikoli ne zapusti. Nikoli.

Shiseido si je zamislil novo cvetno dišavo, ki združuje skromnost in neverjetno moč, ki razkriva lepoto ženske.
Že tančica dišave SHISEIDO EVER BLOOM ima neverjetno prezenco.  
Bistvo sebe, ki ga nosi nežen vetrič, nam razkriva talentiran oblikovalec parfumov, ki je tudi alkimist ljubezni:

»Predstavljal sem si prosojno cvetlično srce, ki je čisto in naravno. Abstraktno rožo, ki je ne morete natančno definirati, rožo z »zabrisanimi« robovi. Svilnato mehko tekočino, ki prekrije kožo. Na začetku sem iskal aromo ženskega vratu, tako čisto kot rosa.«
Aurelien Guichard – parfumer

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com