Podarite linijo izdelkov Vichy

IDEALIA je linija izdelkov za nego kože s prvimi znaki staranja: prve gubice, pomanjkanje sijaja in neenakomeren ten. Nega Idealia koži podari zdrav sijaj in omogoča preoblikovanje njene kakovosti: enakomerno polt, gladko površino kože in zglajene gube.


LIFTACTIV SUPREME je nova napredna nega za korekcijo gub in čvrstosti kože, ki iz dneva v dan nudi učinek liftinga. Liftactiv Supreme omogoča boj proti staranju tekom dneva in proti dolgoročnemu staranju kože obraza: nudi takojšen vtis zglajene in enakomerne površine kože ter dolgoročno deluje proti gubam.

NEOVADIOL je linija izdelkov v obliki nadomestne kozmetike, ki obnavlja mladosten videz kože in deluje na tri posledice menopavze, ki so vidne na koži: poskrbi za občutek gostote, preoblikovane linije obraza in sijaj polti.

NORMADERMizdelki so oblikovani za mastno in problematično kožo za katero je značilno prekomerno delovanje žlez lojnic. Normaderm je popolna linija izdelkov za nego problematične – odrasle kože, ki je nagnjena k nepravilnostim in zahteva posebno nego, koži povrne gladkost, prožnost in svežino. 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com