Za boljše življenje brez aken z La roche-Posay


Akne so že od nekdaj velika težava tako mladih kot tudi odraslih ljudi, ne glede na njihov spol ali raso. Ker se večinoma pojavljajo na obrazu in so še kako vidne, lahko akne negativno vplivajo na kakovost življenja in izzovejo psihične težave. Čeprav jih je mogoče temeljito pozdraviti, jih od prizadetih oseb celo 40 % ne naredi ničesar. Ampak če sledov, ki nastanejo na koži, ne začnemo pravočasno zdraviti, predstavljajo tveganje za trajne poškodbe kože. Zato so redno in vsakodnevno odstranjevanje ličil, umivanje obraza z izdelki za čiščenje, ki upoštevajo stanje, izsušenost in občutljivost kože, ter ustrezna nega, prvi koraki prave nege kože, nagnjene k nepravilnostim. Za boljše življenje občutljive kože je La Roche-Posay razvil linijo izdelkov Effaclar, ki predstavlja popolno rutino čiščenja in nege v boju proti nepravilnostim na koži. Tako je linija Effaclar vodilna v boju proti aknam po izboru dermatologov v Sloveniji.

Poslanstvo znamke La Roche-Posay je ustvarjanje nove generacije dermatoloških izdelkov za nego kože, ki vsebujejo termalno izvirsko vodo La Roche-Posay in ki izboljšajo kakovost življenja posameznikov, zlasti tistih z občutljivo kožo. Z več kot 30 leti raziskovalnih izkušenj in s 25 patenti je La Roche-Posay postal vodilna dermokozmetična znamka v razvoju izdelkov, zasnovanih za občutljivo kožo, ki zagotavljajo visoko toleranco in varnost. S svojim edinstvenim znanjem o fiziologiji kože so Laboratoriji La Roche-Posay razvili profesionalno linijo Effaclar. 

La Roche-Posay Effaclar vlažilna čistilna krema za problematično kožo, akne nežno očisti kožo s sestavinami za čiščenje občutljive kože. Odstrani nečistoče in odvečni sebum ter kožo naredi svežo in čisto. 
La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant pomirjajoči in zaščitni gel za prhanje, ki še močneje deluje proti izrazitejšim nepravilnostim, da prepreči sledove na koži, izenači teksturo in odmaši zamašene pore. Poleg tega je po izboru dermatologov v Sloveniji linija Effaclar vodilna znamka za boj proti aknam.

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com