Vrisovanje obrvi, moja preobrazba

Microblading – estetsko vrisovanje obrvi vrisovanja obrvi je prefinjen odgovor na že nastale metode permanentnega make-upa. Nekateri ga poimenujejo kitajska metoda, drugi japonska itd. Imenuje se pa Microblading – estetsko vrisovanje obrvi (Blade technique). Kot vsaka ženska sem si tudi jaz zaželela urejenih in popolnih obrvi. Tako sva se našli. Sanja, prva kozmetičarka, ki je v Sloveniji začela s to metodo. Salon SOLIS se nahaja v Ljubljani.
Sprejem v salonu SOLIS je bil zelo prijazen in profesionalen. Najprej me je kozmetičarka Sanja vprašala o vseh dejavnikih tveganja in mojih željah. Potem mi je razložila kaj sploh japonska metoda je in prijeten klepet se je razvil. Prevzela me je njena profesionalnost in zaupanje. Pri japonski metodi vrisovanja obrvi ne gre za estetski tattoo oziroma vrsto permanentnega make-up-a, saj je postopek povsem drugačen in ne daje rezultata trajne šminke. S postopkom se ustvari  povsem naravni videz. Dlačice se pri omenjeni metodi ne pulijo, temveč se vrisujejo, tako da je videz obrvi res naraven.  Omenila bi, da v kozmetičnem salonu SOLIS, nudijo tudi izobraževanja in tečaje s tega področja.

Najprej sva naredili fotografijo pred postopkom vrisovanja obrvi. Po posvetu s Sanjo, je naredila izračun simetrije in poskusno risanje željene oblike s svinčnikom. Določila mi je sredino obraza ter digitalni izračun simetrije. Nato mi je pokazala kako bodo obrvi izgledale. Želela je, da sem resnično zadovoljna s predvidenim izgledom. Opazila sem, da ima poleg tehnične strokovnosti tudi umetniško žilico, saj je točno vedela, kaj mi bo pristajalo. Prav tako je perfekcionistka in pri samem oblikovanju je vztrajala toliko časa, dokler obrvi niso bile narisane popolno. Sledil je test reflekcije, da je uskladila barvo pigmenta z odtenkom moje kože in mojih las. Po testu reflekcije je nanesla permanentno barvo. Permenentna barva je zelo kakovostna in s tem je pridobila še večje zaupanje v mojo preobrazbo z moje strani.  Začel se je postopek vrisovanja. Veliko žensk me sprašuje predvsem o prisotnosti bolečine in moram povedati, da so bile bolečine minimalne, cel postopek pa je trajal približno eno uro in pol, ki je med prijetnim klepetom minilo zelo hitro. Otekline ni bilo, tako sem se lahko kasneje odpravila ven. Po treh tednih sem se oglasila na korekciji, ki sploh ni bila potrebna. Linija obrvi je odlična, barva tudi, tako, da korektura ni potrebna. Korekcija sledi ponavadi čez 2-3 leta. Microblading – estetsko vrisovanje obrvi bi priporočila vsem, ki želijo popolno urejene obrvi ali imajo razredčene obrvi in tiste , ki bi želeli spremeniti obliko ali dvigniti linijo obrvi. Vsekakor bi pa priporočila kozmetičarko Sanjo, saj  me je sprejela s pozitivno energijo, nasmehom, profesionalnim delom in posluhom za želje stranke. Najbolj me je prepričala s svojo izkušenostjo, referencami in njeno lepo osebnost.
Po opravljenem postopku mi je Sanja posredovala napotke kako negovati obrvi. Poleg sem dobila tudi vazelin, s katerim si namažemo obrvi 5 dni po postopku. Ko pa mi je pokazala kako izgledam z novo urejenimi obrvmi, sem bila prezadovoljna. Ko sem pristopila k možu, je bil navdušen. Zadovoljna sem in srečna.


Hvala kozmetičnem salonu Solis za moj nov, sijoč in bolj samozavesten videz! 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com