Najslajše torte v mestu; Isabella praznuje

Moj blog praznuje tri leta delovanja, obenem pa moja hči svoj rojstni dan. Dobra rojstnodnevna torta posladka vsak rojstni dan. Pri izbiri torte, sem se odločila za tisto, “najslajšo v mestu”!

Slaščičarna Galerija grad v Ljubljani, je moja izbira za izdelavo torte, kjer imajo raznovrstno ponudbo in najbolj okusne torte. Za izgled torte je pomagala hči, jaz pa sem izbrala okus. Okus v kombinaciji borovnic, čokolade in jagod je izvrsten. Hči si je zaželela dvonadstropno torto, z motivi njene junakinje Else.

Otroško veselje ob pogledu na torto je neprecenljivo in v slaščičarni Galerija grad se še posebaj potrdijo za to. Najboljše rojstnodnevne otroške torte so tiste, ki so pripravljene po meri slavljenca! Zato je prav, da je vsaka torta unikatna. 

Ob dogovoru za izdelavo, se prilagodijo željam in poleg seveda tudi svetujejo. Izdelujejo vse vrste tort, od otroških, poročnih in rojstnodnevnih itd.


Ekipa slaščičarne Galerije grad vedno sledi trendom in željam. S svojo kreativnostjo ustvarijo sladko umetnino.  Ob pihanju svečke je bil to zagotovo nepozaben dan za mojo hči.


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com