Max Factor Crème Puff Blush

Zadnjih 60 let je naziv Max Factor Creme Puff poosebljal brezhibno zaključen videz polti. Max Factor Crème Puff Blush rdečila, ki ženskam omogočajo, da svoj videz zaključijo s kančkom barve.

Raziskave kažejo,  da je ženska videti mlajša, če v svoj videz vključi barve – zato je rdečilo »must-have« izdelek za mladostno in sijočo polt. Žal se pri nekaterih ženskah prebudi strah, da bi napačno nanesle rdečilo in na obraz dedale preveč barve, rezultat bi bil videz daleč od želenega.  Zato Max Factor ponuja  pravi odgovor s  svojim novim rdečilom  Crème Puff Blush, ki je lahke teksture in s pečeno formulo, ki vsebuje fino mlete multi-tonske pigmente, ustvari enakomernost nanosa in se izjemno prilegajo naravnem tonu polti.


All-in-One:  Rdečilo  za več glamuroznih preobrazb

Gladka in  popolna  polt tudi to sezono prevladuje na modnih pistah.  Poleg  pravilno izbrane tekoče podlage je ključ do polnega videza  v pravilno izbranih odtenkih rdečila in njegove sestave.  Sijoča in nežna obarvana  lička, ter  delno poudarjeni  ostali deli obraza, dajejo modni in naravni videz, ki je za SS15  obvezen.


Pravi odtenek rdečila se lahko uporablja za prikrivanje ali poudarjanje nekaterih obraznih potez; njegova vsebina s svetlikajočimi delci  se odbija  in barvni  pigmenti poudarijo  polt. Z plastenjem se barva  potencira. Lahko uporabljate kot »osvetljevalec« ali kot rdečilo. 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com