Ključ do dolgotrajne in enakomerne kože s pudrom kozmetične blagovne znamke BABOR


Babor, kozmetična blagovna znamka, o kateri nisem vedela prav veliko in sem bila zato zelo vesela priložnosti, da poizkusim nekaj njihovih kozmetičnih pripomočkov.

V današnji objavi bi želela predstaviti primer pudra za izvrsten make-up, ki se najprej začne z dobro podlago kože lica in vratu. Ravno primer dobre podlage je ta proizvod, puder kozmetike Babor, Deluxe foundation #01 - Ivory Beige 30 ml. Omogoči prav to in je izvrsten primer nad katerim sem navdušena.

Po nanosu pudra ima poleg hranljivih lastnostih učinka na kožo, tudi poseben lifting učinek. Kožo hidrira, neguje in regenerira. Je zelo prekriven, dolgo obstojen in predvsem “Stay True” kar pomeni, da se pigmenti mrežno postavijo na kožo i omogočijo dolgotrajno enakomerno bravo.

Pred nanosom pudra je potrebno na suho kožo predhodno nanesti hidratantno kremo, saj drugače lahko koža reagira z različnimi reakcijami. Pri nanosu pudra velja pravilo, “malo je veliko”, zato z enim stiskom pumpice pudra, lahko prekrijete celotno lice. Koža bo dobila izgled enakomernosti. Šele po nekaj minutah, lahko pričnete z nadaljevanjem make-up rutine. Videti boste sveže, nepravilnosti na koži ne bodo več vidne. Rezultat je dosežek suptilne harmonije vaše kože in takrat veš, da je pravilen izbor pudra še kako zelo pomemben.


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com