Vichy Dercos Mineral Soft mineralni šampon za vsakodnevno uporabo

Lepi lasje so odraz mladosti in zdravja. Mastni lasje, prhljaj ali izpadanje las so zato pogosto vzrok za slabšo samopodobo in imajo zelo močan psihološki učinek. Določeni vsakdanji dejavniki, kot so onesnaženost okolja, stres, utrujenost in izsuševanje lasišča s sušilnikom, lahko vplivajo na ravnovesje mikrobioma in povzročijo nepravilnosti na lasišču. 

Dercos kot vodilna dermokozmetična ekspertiza za zdravje in lepoto las to jesen predstavlja štiri izdelke s ciljnim delovanjem na lase in lasišče v promocijskem 400 ml* pakiranju. Izberite ustrezno nego DERCOS in privoščite svojim lasem zdrav videz in vitalnost.

Dercos nežni krepilni šampon z minerali je primeren za vso družino in vse tipe las. Blage mineralne sestavine zagotavljajo, da je šampon popoln izdelek za pogosto uporabo, bleščeča tekstura gela, ki se pretvori v kremasto peno, pa nudi občutek ugodja. Edinstvena moč termalne vode Vichy lase naredi močnejše in bolj sijoče ter vidno bolj zdrave. Priporočamo vam, da za dodaten sijaj las šampon sperete s hladno vodo, saj se tako drobne luske vrhnjice skrčijo in omogočajo optimalen odboj svetlobe. 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com