Shiseido Perfect Mascara Full Definition maskara za volumen, dolžino in ločevanje trepalnic

Za pogled, ki razkriva. – »Nov videz oči, nova ikona popolnih trepalnic.«

Čustva, želje, oči … povedo več kot 1000 besed. Ustvariti dober vtis bo še lažje… z novim kozmetičnim partnerjem, izjemno maskaro, ki poudari izraznost oči in poveča intenzivnost pogleda.

Shiseidova Perfect Mascara Full Definition je moderno, izredno natančno in profesionalno oblikovano kozmetično orodje, ki očem doda novo, sijočo izraznost ter volumen trepalnic poveča skoraj v neskončnost.
Ko govorimo o optičnem in kinetičnem delovanju Shiseidova Perfect Mascara FullDefinition z uporabo svoje edinstvene ščetke Full Expression Brush, trepalnice odebeli in natančno loči. Gre za nadvse napredno ščetko, ki je bila razvita in patentirana na Japonskem in ki poveča volumen vsake posamezne trepalnice, ne glede na njeno debelino, dolžino ali zgradbo.

To je maskara, ki resnično izpolni vsakršno željo! Prilagodi volumen trepalnic, jih ne obteži in vzdržuje njihovo mehkobo, prožnost. Maskara je zasnovana tako, da jo lahko nanesete kadarkoli in tolikokrat, kot si zaželite. Končni videz vsakega nanosa je brezhiben, tako da proizvoda skorajda ne morete uporabiti napačno.






 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com