ČUDEŽNI SERUMI VICHY


Poletne dni zaznamuje sonce, pa tudi voda ter pihanje ventilatorjev in klime, s katerimi se hladimo. Vse to izsušuje kožo, zato nam je še toliko bolj hvaležna za bogato nego, ki jo nudijo serumi Vichy.
Če se vam zdi, da običajni izdelki za nego kože ne nudijo želenih učinkov, je čas, da negi dodate pomembno sestavino. Vas zanima, kateri kozmetični izdelek prodre globlje v povrhnjico kože in hitro vidno zmanjša številne nepravilnosti? Ste že preizkusili serume? Nanje prisegajo mnogi kozmetični in lepotni strokovnjaki, saj zaradi svoje intenzivnosti in hitrih rezultatov prekašajo vsako drugo nego kože. Serumi Vichy so pravi majhni eliksirji mladosti, saj zmagujejo predvsem v boju proti znakom staranja kože, jo globinsko navlažijo ter ohranjajo mladosten videz obraza.


Za različne tipe kože Vichy ponuja čudežne serume, ki ciljajo na točno določeno težavo. Izjemen VichyIdealia Life Serum je prvi idealizator kože, ki odpravlja vse znake vpliva negativnih dejavnikov življenja na kožo, močan vlažilni Vichy Aqualia Thermal Serum pa nudi revolucionarno dinamično vlaženje, ki spodbuja enakomerno kroženje vode na vseh predelih obraza. Vichy Liftactiv Serum 10 se z močjo pomlajevanja bori proti nečvrsti koži, posebno pozornost zreli koži okoli oči in trepalnicam pa posveča Vichy Liftactiv Serum 10 za oči in trepalnice, ki poskrbi za mladosten in spočit pogled.


VICHY nasvet za pravilno uporabo serumov

Najbolje je serum nanesti po čiščenju obraza in nanosu tonika ter pred nanosom kreme. Idealno je, če serum nanesete na kožo, ko je ta po čiščenju še rahlo vlažna. To bo zagotovilo optimalno vpijanje in ohranitev vlage v koži. Ne pozabite tudi na nego vratu, ki je pomembno vpliva tudi na videz vašega obraza. S količino nanosa pa ne pretiravajte, saj bo koža vpila le toliko izdelka, kot ga resnično potrebuje. Za hiter in viden učinek je dovolj že nekaj kapljic seruma.

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com