ANTHELIOS XL ZA LAHKO IN VISOKO ZAŠČITO


Linija izdelkov Anthelios XL za zaščito pred soncem, ki jo priporočajo dermatologi po vsem svetu, je letos predstavila ANTHELIOS XL prozorno razpršilo za obraz in telo SPF 50+. Posebnost prozornega razpršila je v njegovi nevidni, sveži in zelo lahki teksturi, ki osveži in navlaži kožo, se enostavno razprši in ne pušča belih sledov na koži. Lahka meglica se hitro vpije in ima suh in neviden učinek. Zaradi svojih edinstvenih lastnosti je izdelek idealen za ljudi, ki iščejo visoko UVA- in UVB-zaščito z enostavnim nanosom za aktivne počitnice v poletnih mesecih.

Linija izdelkov ANTHELIOS XL je edinstvena v tem, da nudi zelo visoko UV-zaščito z zaščitnim faktorjem 50+, in je primerna za vse tipe kože. Vsebuje novo generacijo sistema filtrov MEXOPLEX®, ki je posebej namenjen koži, občutljivi za sonce. Nudi visoko učinkovitost proti UVB- in UVA-žarkom v minimalistični formuli, ki jo koža zelo dobro prenaša, vsebuje tudi termalno vodo La Roche-Posay. Poleg prozornega razpršila za obraz linija izdelkov za telo Anthelios XL vsebuje še Anthelios XL SPF 50+ žametno mleko in Anthelios  XL SPF 50+ razpršilo.

Poskrbite za svoje najdražje in postanite Skinchecker!

Marca letos je znamka La Roche-Posay predstavila SKINCHECKER, mednarodno platformo, ki danes v Sloveniji šteje že več kot 117 tisoč članov, število pa stalno narašča. SKINCHECKER nudi obilico informacij o nevarnostih kožnega raka in nasvete za varno izpostavljenost soncu, predstavlja pa tudi metodo ABCDE. La Roche-Posay poziva vse, da pregledujejo svoja znamenja in znamenja družinskih članov.
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com