VICHY ZA SIJOČE LASE

Poleti pri izpostavljanju soncu poskrbimo predvsem za zaščito telesa, velikokrat pa pri tem pozabimo na lase. Ti lahko od sonca, morja in klorirane vode postanejo izsušeni, poškodovani in izgubijo sijaj. Poleg zaščitnih izdelkov je za obnovitev las poleti prav tako ključna hranilna nega. VICHY z linijo izdelkov za nego las Dercos nudi popolno hranilno in obnovitveno kombinacijo za izsušene in poškodovane lase.

Vichy Dercos NutriReparateur hranilni obnovitveni šampon lase po kopanju v morju ali bazenu nahrani in nežno razvozla. Po uporabi šampona je priporočljiva uporaba balzama ali maske, ki bosta globinsko nahranila in obnovila poškodovane lase. Vichy DercosNutri Reparateur hranilni obnovitveni balzam suhim lasem vrne sijaj in jih nahrani brez obtežitve, Vichy Dercos Nutri Reparateur hranilna obnovitvenamaska pa suhe in lomljive lase dodatno globinsko nahrani in obnovi lasno vlakno. Lasje bodo odpornejši, gladki in nahranjeni, vi pa se boste s sijočimi lasmi samozavestno sprehodili po plaži.

Poletne sproščene pričeske so najlepše, če imajo lasje naraven volumen in izžarevajo moč. Spomladi več lasnih mešičkov preide v fazo mirovanja, kar se nadaljuje tudi v poletnem času.

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com