Moji nohti - Estrada studio


V današnji objavi bi vam želela predstaviti Estrada studio, ki skrbi za moje prečudovite nohte, tako na rokah kot tudi na nogah. Sklepam, da si tudi vsaka izmed vas včasih čisto po žensko ogleduje svoje roke. Ste se morda kdaj vprašale, kaj drugim povedo o vas? Ker povedo lahko kar precej, o tem kakšno življenje živite, kako se negujete in skrbite za svoje telo, sem se odločila, da današnjo objavo namenim nohtom. Osebno menim, da so urejeni nohti odraz ženske samozavesti in urejenosti.


Ko sem prišla v studio Estrada, sem bila presenečena nad izjemno prijetnim in sproščenim vzdušjem. Tam me je sprejela Tanja, s katero sva ob prijetnem klepetu, urejali moje nohte. Odločila sem se za podaljševanje nohtov z gelom ter klasično French manikuro. Glede oblike nohtov je zame še vedno najbolj lepa klasična francoska manikura, ko konico nohta polakiramo z belo, ostali del nohta pa s kakšno drugo, nežno pastelno barvo. Prav tako sem se tokrat odločila tako tudi na nogah. Tanjo sem povprašala tudi glede same uporabe materialov, ki seveda ustrezajo strogim standardom inštituta zavoda za zdravja EU in Slovenije, ter zdravstvenega inšpektorata. Vedno se pozanimam tudi glede tega, saj se mi zdi zelo pomembno, da pri izboru salona povprašate za to.

Ravno zaradi tega se nohti ne lomijo in so dolgo obstojni, kar me je še posebaj navdušilo. Ravno sem prišla iz dopusta iz Grčije in moji nohti so še vedno takšni kot vidite na sliki. Navdušena nad kvaliteto in seveda tudi izgledom.

Naj omenim, da sem bila izjemno navdušena nad higienskimi standardi, saj vsaka stranka dobi svojo pilico za preprečitev okužb, poleg sprotnega razkuževanja, kar nažalost nisem doživela še nikjer.

Estrada studio je v meni vzbudil zaupanje, lepoto in se že veselim naslednjega obiska, ko vas bom presenetila z novo umetniško pravljico na mojih nohtih.

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com