Max Factor novo na tržišču


Tokrat me je Max Factor presenetil z novo maskaro, Crème Puff Blush ter  Colour Intensifying Balm, vsekakor must have. 

Pa si poglejmo njihovo posebnost.
Creme Puff Blush

 Rdečilo »must-have« izdelek za mladostno in sijočo polt. 
Žal se pri nekaterih ženskah prebudi strah,da bi napačno nanesle rdečilo in na obraz dodale preveč barve,
rezultat bi bil videz daleč od želenega.  
Zato Max Factor ponuja  pravi odgovor s  svojim novim rdečilom  Crème Puff Blush, 
ki je lahke teksture in s pečeno formulo, ki vsebuje fino mlete multi-tonske pigmente, 
ustvari enakomernost nanosa in se izjemno prilegajo naravnem tonu polti.


Max Factor na Slovensko tržišče lansira  Colour Intensifying Balm.  So prvi  Max Factor balzami za ustnice ki s plastenjem nanosov stopnjujejo intenzivnost barve.    Barvni toni so prilagojeni trenutnim modnim trendom, ki jih lahko sami ustvarite z nanosom  Lip balzama od  nežnega odtenka do intenzivno vpadljivega. Odločitev je vaša.


Max Factor raziskave kažejo, da ženske z leti postanejo pogumnejše in  svoje ustnice vedno bolj poudarjajo, a še vedno imajo rade nadzor na intenzivnostjo odtenka. Iščejo izdelek, ki jim daje nadzor, da se prilagodi na njihovo ličenje/videz, kot si jo želijo. Gradnja v intenzivnosti  barve z vsakim slojem, jim odgovarja za te potrebe. Poleg tega jim Colour Intensifying Balm z  nadzorovanjem transformacije  ustnic in bogate nege omogoča  širok barvni izbor  različnih odtenkov, kakor tudi  nadzor nad intenzivnostjo barve, ki jo želijo na ustnicah. V primerjavi s klasičnimi zelo pigmentiranimi šminkami so novi Colour Intensifying Balm prava revolucija za ženske.
Učinek balma

Globalni trendi za ličenje dajo velik velik poudarek na naravno polt, zato je balzam za ustnice postal nujen pripomoček za dosego trendovskega izgleda.  Mehki breskovi toni nadomestitijo naravno obarvne ustnice, odločnejši rožnati odtenki pa so prisotni že pri nekatrh trendih preteklih let, a se letos ponovno pojavljajo v SS15.Colour Intensifying balm ustvari noslijv in enostaven videz.
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com