Kozmetika BABOR

Danes bi se dotaknila vsebine pisanja o čiščenju kože obraza. Pri kozmetiki Babor priporočajo čiščenje v dveh fazah. Nad to kozmetiko sem navdušena in jaz sem preizkusila Babor Cleansing gre za nežen piling primeren za vse tipe kože. Polt je po uporabi osvežena in enakomerna.

Pa si poglejmo kako si očistiti obraz:
1. FAZA: HY-ÖL® - unikatno, hidrofilno čistilno olje
Čiščenje kože
Mila in druga čistilna sredstva vsebujejo površinsko aktivne snovi (surfaktante), ki sicer učinkovito očistijo kožo, vendar z nje odstranijo vse koži lastne maščobe. Zaščitni kislinsko – lipidni plašč potrebuje več ur za regeneracijo. V nasprotju s tem, HY-ÖL® ne samo temeljito in globinsko očisti kožo, ampak tudi popolnoma ohrani naravno ravnovesje vaše kože. Sestavljeno je iz biološko aktivnih, hidrofilnih olj – sojinega, sezamovega in arašidovega olja. Spodbuja celično dihanje in cirkulacijo ter uravnava ravnovesje maščob in vlage v vrhnji plasti kože.
2. FAZA: Phytoactive
Zeliščni kompleks naravnih aktivnih učinkovin, prilagojen individualnemu tipu kože za dodano nego že med postopkom čiščenja.

Nežen piling primeren za vse tipe kože. Drobno mlete, okrogle granule iz zmletih mareličnih pešk, nežno odstranijo odmrle celice povrhnjice. Polt je po uporabi osvežena in enakomerna.

Kozmetika BABOR se je uveljavila kot ena najmočnejših blagovnih znamk v svetu profesionalne kozmetike in je zastopana v več kot 60-ih državah po vsem svetu, jaz sem nad njo navdušena! 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com