Kerastase – Reflection »Bain Chroma RicheKer sem redna uporabnica Kerastase šamponov za lase in ker sem si pred kratkim po nekaj letih prebarvala lase zamenjala šampon. Tokrat me Kerastase ponovno razvaja in tokrat z šamponom Kerastase –Reflection »Bain Chroma Riche.

Barvani lasje so dragocene a zahtevne narave. Bolj so izpostavljeni dnevnim vplivom kemičnih tretmajev, neprestanemu česanju, ultravioličnim žarkom, itd. Hkrati hitreje slabijo, barva pa izgublja moč in sijaj. Samo globinski tretma, posebej zamišljen za potrebe globinskega hranjenja, lahko odkrije lepoto barve. Aqua-Ionic System iz Croma Riche linije polni lasno vlakno s topljivimi aktivnimi sestavinami in reflektorji svetlobe, vitamin E in UV filter pa ga ščitijo pred poškodbami, ki jih povzročajo UV žarki. Sisteme Capture iz linije Chroma Captive kombinira olje lana, cinkov glukonat, vitamin E in UV filter za podaljševanje barve las v njenem najboljšem stanju za 40 dni perfekcije  barve. 

Kako ga uporabljam: Nanesite majhno količino na dlan, vmasirajte v lasišče, dobro emulgirajte ter dobro izperite z vodo. Postopek ponovite  in pustite kratek čas delovati. Z vodo rahlo emulgirajte in temeljito izperite. V primeru stika z očmi jih takoj izperite z vodo.

Opomba: pri prvem šamponiranju se šampon vedno manj peni kot pri drugem, ker takrat odstranjuje maščobo.

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com