VICHY IDEAL SOLEIL BRONZE

IDEAL SOLEIL BRONZE
OPTIMALNA PORJAVELOST ZA OBČUTLJIVO KOŽO OBRAZA

April 2015 – Kot odgovor na pričakovanja pri izbiri izdelkov za zaščito pred soncem, kot so visoka zaščita, optimalna formula ter sijoča in porjavela polt, Vichy letos predstavlja revolucionarni izdelek: IDEAL SOLEIL BRONZE, novi vlažilni fluid za optimalno porjavelost občutljive kože obraza, ki nudi visoko zaščito in idealno porjavelost ter spodbudi naravno tvorbo melanina za zlato porjavelo, sijočo in enakomerno polt. Izdelek je na voljo z ZF 30 in ZF 50 in je primeren tudi za občutljivo kožo obraza.

IDEAL SOLEIL BRONZE je novi vlažilni fluid za optimalno porjavelost občutljive kože obraza, ki nudi visoko zaščito in idealno porjavelost ter spodbudi naravno tvorbo melanina za zlato porjavelo, sijočo in enakomerno polt. Ideal Soleil Bronze omogoča učinkovito zaščito tudi pred dolgimi UV-žarki in zagotavlja sijočo in dolgotrajno porjavelo polt. Filter proti »sivkastemu tenu« in kompleks z glicerinom v kombinaciji s tirozinom C (aktivatorjem melanina) poskrbijo za zlato porjavelo, sijočo in enakomerno polt. Izdelek vsebuje tudi Aquabioryl za še boljše vlaženje kože. Inovativna tekstura fluida je zelo sveža, vodena, nemastna in nelepljiva ter je primerna tudi za občutljivo kožo. Ideal Soleil Bronze ne vsebuje kreme za samoporjavitev in je na voljo z ZF 30 za visoko in ZF 50 za zelo visoko zaščito.

CAPITAL SOLEIL JE POSTAL IDEAL SOLEIL: VISOKA ZAŠČITA IN OPTIMALNA NEGA ZA IDEALNO KAKOVOST POLTI


Vichy je izvedel raziskavo, v kateri je sodelovalo 700 žensk*, da bi ugotovil, kaj ženske pričakujejo od izpostavljenosti soncu in kaj je ključno za doseganje idealne kože, izpostavljene sončnim žarkom. Rezultati kažejo, da so dejavniki, kot so visoka zaščita, embalaža, tekstura in ugodje, med najpomembnejšimi pričakovanji pri izbiri izdelkov za zaščito pred soncem – to so dejavniki, ki jih Vichy popolno izpolnjuje. A večina žensk je tudi zatrdila, da je vpliv na kakovost kože tisto, kar izdelek za zaščito pred soncem naredi idealen. Iščejo izdelek, ki poleg optimalne zaščite pred soncem kožo tudi navlaži, jo naredi mehko, sijočo in čvrsto ter zagotavlja brezhibno polt brez pigmentnih madežev, rdečine in mozoljev. Da bi ponudili idealno rešitev, je Capital Soleil letos postal Ideal Soleil: prva linija Vichy za zaščito pred soncem, ki daje enak poudarek tako zaščiti kot tudi negi občutljive kože na soncu. Zelo visoka zaščita v kombinaciji z optimalnimi formulami in prijetnimi teksturami nudi idealno nego in zaščito – tudi za občutljivo kožo. 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com