Bikini sezona je že pred vrati!

Poletje se bliža in čas je za pripravo telesa na bikini sezono. Panika? Ne, jaz sem odkrila svojo kombinacijo. Premišljen jedilnik, detox, vadba in ... iglični roler! Tokrat se bom osredotočila na to že znano, a meni novo zadevo. Priznam, kar nekaj časa sem imela nekakšen strah do tega genijalnega pripomočka, pa vendarle sem se opogumila in si ga naročila.

Katerega izbrati? Kar hitro sem se odločila za 0.5 mm derma roler, ki temelji na inovativni mikroiglični kolagenski terapiji. Iglični Roler® 192 neboleče stimulira povrhnjico kože (epidermis) in ustvarja bolj svežo, zdravo in mladostno kožo. Na spletni strani obljubljajo, da boste deležne naravne, inovativne in zelo napredne tehnologije pomlajevanja kože ob vsaki uporabi, seveda kar doma, brez hitenja v kozmetični salon. In res je! Strah o bolečini in celo krvavitvah je bil ob prvi uporabi igličnega rolerja premagan in popolnoma odveč.

Uporaba je izjemno preprosta, pomembno je, da kožo pred izvajanjem terapije očistite in posušite. Terapijo izvajate tako, da z valjčkom potegnete po koži 4 do 5-krat v različne smeri (levo in desno, vertikalno in horizontalno ter po diagonali). Pritisk in hitrost valčkanja naj bo enakomerna. Po terapiji kožo osvežite s hladno vodo in jo nežno osušite.  Super je tudi to, da lahko na kožo nanesete hranilna ali druga namenska mazila, saj se bodo v kožo absorbirala tudi do 200 % bolje kot običajno, in sicer zato, ker terapija v koži odpre mikro kanale, s čimer je omogočen globinski prodor sredstev. Mikro kanali v koži se po terapiji zaprejo v roku ene ure. Koža lahko postane po uporabi nekoliko rdeča, vendar rdečica v manj kot eni uri izgine. Koža po terapiji postane tako po izgledu, kot na otip veliko mlajša in bolj zdrava. Iglični roler po uporabi dobro sperite pod vročo tekočo vodo in ga položite na čisto površino ter ga pustite, da se popolnoma posuši. Nato ga pokrijte z zaščitno kapico in shranite v priloženo škatlico. Priporočeno je, da ga 1-krat tedensko dezinficirate z antibakterijskim sredstvom, ki ga lahko kupite v lekarni. Izvajanje terapije z modelom dolžine iglic do 0.5 mm, se za domačo uporabo svetuje na 2 do 3 dni. Pa ne pozabite tudi na pomembna opozorila, ki so navedena v priloženem navodilu.


1, 2, 3 …. naj se odštevanje do bikini sezone prične! 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com