Otroška posteljnina


Tokrat bom na svojem blogu predstavila otroške posteljnine. Kakšno izbrati? Vsekakor poleg materiala, ki naj bo iz 100% bombaža in s priljubljenimi pravljičnimi liki bo posteljnina poskrbela za najslajši spanec vašega otroka.  

Otroke bo vsekakor navdušila posteljnina s podobami njihovih risanih junakov. Najbrž je to edina posteljnina, ki je bodo otroci veseli tudi kot darilo. Imela sem možnost spozanti trgovino, ki se imenuje Chiquito Licenčna Posteljnina, nad njihovo široko ponudbo navdušena!  Na voljo imajo različne posteljnine z veliko pravljičnimi junaki, ki jih otroci preprosto obožujejo: Hello Kitty, Medvedek Pu, Spiderman, Princess, Cars, Minnie, racman Jaka itd.

V današnjem prispevku predstavljam junakinjo Hello Kity, ki si jo je hči izbrala v rdeči barvi. Pri samem izboru nad bravo nisem bila presenečena, saj je ravno izbor barve tisto, kar najbolj očitno zrcali našo osebnost. In ja, moja hči je samozavestna ter ekstravagantna.  Ker je pogosto v centru pozornosti, se to tudi izraža skozi njen izbor barve. Prav tako se mi zdi zelo pomembno, da pri izbiri posteljnine pazimo tudi na to, da nam posteljnina vliva občutek zavetja in topline, nas pomirja in omogoča sprostitev.


Chiquito Licenčna Posteljnina predstavlja vse to, širok izbor otroških posteljnin in v naslednji objavi bom razkrila novo otroško posteljnino.  Si upate uganiti katero?

Pa naj ostane še malce skrivnost. J




 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com