Care. Antioxidant. Focus. Defence, Reload.


Pomlad prinaša nove spremembe, sprehode v naravi, uživanje na zgodnjem sončku, ki razveseli prav vsakega izmed nas. Pomlad pa s seboj prinese tudi spomladansko utrujenost in ravno zato sem za vse tiste, ki se s tem soočate pripravila prispevek o odličnih napitkih Vitamin Well, kjer vsakdo najde nekaj zase. J Poleg odličnega okusa, dostopne cene vpliva pozitivno na naše telo. Jaz jih naravnost obožujem in odpravim marsikatero težavo. Pa si poglejmo:

Vitamin Well Reload

Napitek Reload vsebuje magnezij, ki prispeva k ravnotežju elektrolitov ter biotin in vitamin B12, ki prispevata k sproščanju energije pri presnovi. Vsebuje tudi vitamin D, ki se sicer tvori v koži kadar ste na soncu. Vitamin Well napitki so rahlo sladkani izključno s sadnim sladkorjem. Funkcijski napitki Vitamin Well predstavljajo kakovosten vir esencialnih vitaminov in mineralov, seveda pa jih lahko uživate tudi zgolj zaradi njihovega svežega okusa. Za temelj zdravega načina življenja vam priporočamo pestro in uravnoteženo prehrano z veliko svežega sadja in zelenjave ter redno telesno aktivnost.

Vitamin Well Focus

Napitek Focus (zbranost) vsebuje kofein, ki pomaga prispeva k povečani zbranosti in koncentraciji. Vsebuje tudi niacin, pantotensko kislino, vitamin C in vitamin B12, ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin Well napitki so rahlo sladkani izključno s sadnim sladkorjem. Funkcijski napitki Vitamin Well predstavljajo kakovosten vir esencialnih vitaminov in mineralov, seveda pa jih lahko uživate tudi zgolj zaradi njihovega svežega okusa. Za temelj zdravega načina življenja vam priporočamo pestro in uravnoteženo prehrano z veliko svežega sadja in zelenjave ter redno telesno aktivnost.

Visoka vsebnost kofeina (15mg/100ml). Uživanje ni priporočljivo za otroke, nosečnice, doječe matere ter osebe občutljive na kofein.

Vitamin Well Defence

Napitek Defence (zaščita) vsebuje vitamine C, D in B12 ter mineral cink, ki imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema. Vsebuje tudi izvlečke bezga in zelenega čaja.
Vitamin Well napitki so rahlo sladkani izključno s sadnim sladkorjem.
Funkcijski napitki Vitamin Well predstavljajo kakovosten vir esencialnih vitaminov in mineralov, seveda pa jih lahko uživate tudi zgolj zaradi njihovega svežega okusa. Za temelj zdravega načina življenja vam priporočamo pestro in uravnoteženo prehrano z veliko svežega sadja in zelenjave ter redno telesno aktivnost.

Vitamin Well Care

Napitek Care (nega) vsebuje folno kislino in vitamin B12, ki ima vlogo pri delitvi celic, ter biotin, ki prispeva k ohranjanju zdravih las in kože.
Vitamin Well napitki so rahlo sladkani izključno s sadnim sladkorjem: 100 ml napitka vsebuje le 4,2 g sadnega sladkorja.
Funkcijski napitki Vitamin Well predstavljajo kakovosten vir esencialnih vitaminov in mineralov, seveda pa jih lahko uživate tudi zgolj zaradi njihovega svežega okusa. Za temelj zdravega načina življenja vam priporočamo pestro in uravnoteženo prehrano z veliko svežega sadja in zelenjave ter redno telesno aktivnost. 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com