Anaya kozmetika

Ponudila se mi je priložnost preizkusiti kremo za nego ter masažo v predelu mišic, sklepov. Dermadol krema je nepogrešljiva v športni dejavnosti. Pospešuje prekrvavitev kože, jo sprošča in ustvarja občutek ugodja ter tako izboljša splošno počutje. DERMADOL krema je namenjena negi in masaži kože v predelu mišic in sklepov. Pospešuje prekrvavitev kože, jo sprošča in ustvarja občutek ugodja ter tako izboljša splošno počutje. Na kožo deluje energetsko in poživljajoče. Predvsem si jo namažem zvečer po tuširanju, saj je občutek lahkih nog fantastičen in predvsem se dobro počutim.

Drugo kremo, ki sem jo tudi preizkusila je VITANAYA za obnovo kože na telesu. Prečudovita tekstura in odlično delovanje. Izboljša strukturo kože na predelih stegen, bokov, trebuha, prsi in rok. Topi celulit in maščobne celice, učvrsti in nahrani kožo, pomaga pri preprečevanju in odpravljanju strij ter izboljšuje elastičnost in tonus kože. Moja koža je definitvno bolj gladka in napeta.

Anaya kozmetika je naravna in njena največja prednost je vsestranska uporabnost in učinkovitost.  En izdelek namreč hkrati odpravlja več nepravilnosti na površini kože. Tako z enim izdelkom nadomestimo več kozmetičnih izdelkov. Anaya kozmetika je primerna za vse vrste kože.


Zagotovo vredno preizkusiti! J


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com