Vapanje

V današnjem prispevku bi želela predstaviti e-cigarete, ki so se pojavile na tržišču vseh možnih oblik in dizajnov. Ker raziskujem o vsem lepem in predvsem novem, sem odkrila nove elektronske cigarete, ki jih je na tržišču ogromno.

Kaj sploh je e-cigareta?

Elektronska cigareta je naprava, ki preko baterije in grelnega telesa spreminja tekočino, s katero je napolnjena v aerosol. Tej tekočini na kratko pravimo e-tekočina. Aerosol iz e-tekočine, ki ga preko naprave  inhaliramo lahko vsebuje nikotin, lahko pa je tudi brez in ga uživamo samo zaradi dobrega okusa in užitka.
Kakšno e-cigareto izbrati?

Osebno mi je všeč EGO H2 elektronska cigareta, njen dizajn in barva. Barvita elektronska cigareta EGO H2 je napreden model e-cigarete, kateri je ob količini proizvedene pare, intenzivnosti okusa, enostavni uporabi in dostopni ceni eden izmed najbolj priljubljenih modelov na svetu. Ne želim propagirati kajenje, ampak predstavljam e-cigareto, ki jo uporabljam jaz, saj si želim prenehati s kajenjem in gre za način druge vrste kajenja oz. vapanja, saj je to za mene osebno preprosto užitek. Gre za drugačen način kajenja. Pri tej elektronski cigareti je pri samem inhaliranju potrebno pritisniti in držati gumb na bateriji, na trgu pa se pojavljajo tudi takšne elektronske cigarete, kjer vam tega niti ni treba početi in se z inhaliranjem baterija prižge sama. Tako s pritiskom na gumb reguliramo sami. E-cigareta EGO H2 ima vgrajeno baterijo, katera se polni preko USB priključka preko računalnika, električne vtičnice ali avto polnilca, kar je meni osebno zelo pripročno.,  

Na voljo v več različnih barvah:
- Črna
- Srebrna
- Rdeča
- Vijolična
- Zelena
- Rumena

Prednost teh elektronskih cigaret je ogromna produkcija aerosola, ter zelo izrazit okus e-tekočine. Milsim pa, da tudi sam izgled mehanskega moda, saj so nekatere izvedbe že cele umetnine. Okusi E-tekočine so različni in izbira je ogromna.


Jaz sem navdušena nad uporabo in dizajnom ter izborom prečudovitih barv. Izbrala sem vijolično barvo. Pa vi? J 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com