L'OCCITANE Svežina češnjevih cvetov

L'OCCITANE me je nadvse lepo presenetil z novim paketom negovalne kolekcije svežina češnjevih cvetovki jo z vseljem predstavljam. Vas zanima, kako diši pomlad? Ravno včeraj je svežina češnjevih cvetov L'OCCITANE zajela. Drage moje bralke, vabim vas na popotovanje na vznemirljiv vrtinec omamnih dišav. Jaz sem nad novo negovalno kolekcijo navdušena. Prečudovit vonj, ki spominja na pomlad, ki jo že vsi neskončno pričakujemo.
  
Prvi pomladni žarki nežno božajo sadovnjake v Luberonu in k prebujanju vabijo belorožnate češnjeve cvetove, iz katerih veje svežina spomladanske razigranosti. Nova subtilna in kristalno čista dišava s svežimi in nežnimi notami vas bo popeljala na dišavno popotovanje v vznemirljiv vrtinec češnjevih cvetov. Spoznajte novo dišavno in negovalno kolekcijo Svežina češnjevih cvetov ter z L'OCCITANOM prikličite pomlad.

1.     Eau de Toilette Fleurs de Cerisier L'Eau – Svežina češnjevih cvetov, 50 ml

Pomlad je tu! Sonce obžarja sadovnjake v Luberonu, v katerih so že zacvetele prve češnje. Iz njihovih belorožnatih cvetov veje dih razigranosti. Sveža in subtilna dišava kar vabi k sladkemu sanjarjenju. L'OCCITANOVA nova Eau de Toilette Fleurs de Cerisier L'Eau razkriva sveže pomladanske note prvih češnjevih cvetov, tako nedolžnih in nežnih. Dišava vsebuje izvleček iz višnje iz provansalske regije Luberon, znane po cvetočih sadovnjakih.


2.     Dišavni dotik Svežina češnjevih cvetov, 14 ml

L'OCCITANOV novi Dišavni dotik Svežina češnjevih cvetov v obliki parfumskega gela se nežno vpije v kožo in ji podari vso svežino prvih češnjevih cvetov. Vsebuje izvleček iz višnje iz provansalske regije Luberon, znane po cvetočih sadovnjakih. Inovativen dišavni ritual bo navdušil vse, ki obožujete odišavljanje, saj boste z njim dišavo lahko osvežili, kadarkoli se vam bo zahotelo.


3.     Mleko za prhanje Svežina češnjevih cvetov, 250 ml

L'OCCITANOVO novo Mleko za prhanje Svežina češnjevih cvetov ima nežno teksturo, ki kožo očisti ter jo naredi svilnato gladko in dišečo. Mleko, obogateno z izvlečkom iz višnje iz provansalske regije Luberon, vas razvaja s sadno-cvetno dišavo, ki je tako mehka kot dotik prvih češnjevih cvetov.

4.     Vlažilno mleko za telo Svežina češnjevih cvetov, 250 ml

L'OCCITANOVO novo Vlažilno mleko za telo Svežina češnjevih cvetov odlikuje posebno lahka formula, ki se čudovito vpije v kožo ter jo navlaži in prefinjeno odišavi s sadno-cvetno dišavo, ki je tako mehka kot dotik prvih češnjevih cvetov. Negovalna formula vsebuje izvleček iz višnje iz provansalske regije Luberon.


5.     Krema za roke Svežina češnjevih cvetov, 30 ml

L'OCCITANOVA nova Krema za roke Svežina češnjevih cvetov je obogatena s karitejevim maslom, ki pomaga nahraniti in zaščititi kožo rok. Negovalna formula, obogatena z izvlečkom iz višnje iz provansalske regije Luberon, kožo naredi mehko in prefinjeno odišavljeno s sadno-cvetno dišavo, ki je tako mehka kot dotik prvih češnjevih cvetov.


6.     Balzam za ustnice Češnjev cvet, 12 ml

L'OCCITANOV novi Balzam za ustnice Češnjev cvet odlikuje nežna tekstura, obogatena s karitejevim maslom, ki pomaga navlažiti in polepšati ustnice. Balzam z dišavo češnjevih cvetov, ki je osvojila svet, vsebuje izvleček iz višnje iz provansalske regije Luberon.

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com