Suki skincare



Preizkusila sem ameriško naravno kozmetiko Suki, ki jo z veseljem predstavljam na svojem blogu, saj je posebna in 100 % naravna in je prepletena z moderno znanostjo, kar zagotavlja čiste in učinkovite izdelke za nego kože. Suki produkti kožo ne le negujejo, ampak tudi delujejo na določeno problematiko ter tako lajšajo in odpravljajo težave s kožo. Vsebujejo bioaktivne sestavine, ki imajo zdravilne učinkovine. Strokovna ekipa naravne kozmetike Suki, s katero sem sodelovala, mi je glede na moj tip kože, svetovala naslednje produkte:


·      KONCENTRIRAN TONIK Z GOBAMI ŠITAKE 
·      VLAŽILNI SERUM
·      INTENZIVNA HRANILNA KREMA Z VITAMINOM C

Postopek nege kože:

TONIZIRANJE KOŽE

Za toniranje kože uporabljam koncentrirani tonik z gobami šitake, ki deluje protivnetno in vlažilno, ščiti pred prostimi radikali, okrepi celice, napne kožo ter pomaga obnoviti poškodovano kožo. Obrazni tonik preprečuje prezgodnje staranje in uravnava pH vrednost kože.

Vlažilni serum, aloe, kamilice in čajevca hitro in učinkovito deluje na vnetja in je posebej primeren za nečisto, mastno in mešano kožo, akne, razdraženo in vneto kožo ter kožo, ki jo pesti kuperoza, rozacea ali ekcem.
Uporaba:  Pred uporabo tonik pretresite, razpršite neposredno na kožo in takoj, še na vlažen tonik, vmasirajte serum ali kremo.


INTENZIVNA HRANILNA KREMA Z VITAMINOM C

Takoj po toniziraju kože sledi vtiranje ena do dve kapljice kreme, ki se jo nežno vmasira v kožo, ki smo jo predhodno navlažili s tonikom. Ves postopek je zelo enostaven in predvsem učinkovit. Moja koža je po nanosu mehka in predvsem napolnjena z vsemi vitamini ter antioksidanti, ki jih koža potrebuje. Po nanosu kreme, se moji podočnjaki zmanjšajo in poživijo mojo polt. Hranilno krema z vitaminom C je namenjena za normalno, suho in zrelo kožo, kot tudi za kožo z motnjami hiperpigmentacije in rozaceo.  Suki izdelke priporočam prav vsem, saj je namenjena prav vsakemu tipu kože. Obenem bi poudarila strokovnost ekipe kozmetike Suki, ki s svojimi nasveti ne razočara.














 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com