Kerastase Smooth-in-motion


Želela bi vam predstaviti linijo Kerastase Smooth-in-motion, ki me je nadušila in jo sedaj uporabljam za svoje neukrotljive lase. Predvsem imam težave s svojo gostoto las in so po umivanju, puhasti, preveč gosti itd. Tako sem v sodelovanju s Kerastase  odkrila ravno to linjio, ki je narejena prav zame. Poizkusila sem različne produkte, a nikoli nasal popolnega. Kombinacija vseh treh produktov se je izkazala za najboljšo.

Kerastase Bain Fluidealiste šampon

Najprej si svoje lase dvakrat umijem s šamponom. Takojšnji učinek šampona so mehki, voljni in sijoči lasje. Šampon vsebuje UV filter in vitamin E in aqua-ionic system. Nato namesto regeneratorja uporabim kar masko maskeratine za lase in pustim delovati 5-7 minut, nato lase dobro sperem. Učinek te maske je tudi anti-Frizz ter sijoči lasje.

Na koncu pa na mokre lase uporabim sprej Fluidissime, ki poleg tega, da varuje lase pred toploto, omogoča anti- Frizz učinek. Lasje so sijoči, kot še nikoli prej.

Prav tako me je presenetila prelepa embalaža in zelo lepo diši. S to linjo so moji lasje mehki, sijoči in voljni. Predvsem pa sem presrečna, da moji lasje po umivanju niso naelektreni. Ko boste enkrat poizkusile Kerastase boste zagotovo postala redna uporabnica, saj boste prezadovoljne. Jaz sem J
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com