Torbica-kaj se nahaja v njej?


Naj kar takoj povem, da se v moji torbi  ne nahaja nič pretresljivega in poskušam ohranjati nekaj osnovnih malenkosti, brez katerih ne more preživeti dan. Trudim se, da ne kopičim kup neumnosti in jo redno urejam, kajti če to ne bi storila le kakšen teden, se v moji torbici takoj naberejo razni papirji, embalažae etikete itd. Zato obožujem srednje velike torbice, v katerih se ne bo nabralo cel kup nepotrebnih stvari ampak res tista osnova stvari brez katerih ne morem preživeti dneva.

Torba NUDE blue, ki jo naravnost obožujem in je poleg svoje praktičnosti izredno lepa. Velikost te torbice je idealna in ravno zaradi njene velikosti točno vem, kje se kaj nahaja v moji torbici.

Trentuno se v moji torbici NUDE blue nahaja:


Ipad 5 air2, denarnica Guess, Chloe parfum, Dolce Gabana korekcijska očala, balsam za ustnice Nikel, Cargo lip gloss, rdečilo Mac ter čopič Isabella style fashionJ

Kje kupiti to prečudovito torbico? Le kje drugje kot v spletni trgovini Cissila, kjer je ogromna izbira modnih, trendovskih torbic in drugih modnih dodatkov.
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com