Dendica nakit


V današenjem prispevku bi vam želela predstaviti talentirano oblikovalko nakita, ki je morda še ne poznate, a bi jo morali. Prav tako bom objavila njene forografije njenih unikatnih izdelkov, steklen nakit,  predpasnik in nakit iz mase.

STEKLEN NAKIT S PRIDIHOM NARAVE

Steklen nakit je narejen iz posebnega, odpornejšega stekla in napolnjeni z izbranimi dodatki, kot so delci stekla, perlice, posušeno rastlinje. Vse rastline so nabrane v neokrnjeni naravi, kar mi je posebno všeč, zato sem si izbrala sivko. Oblikovalka uporablja kočevske ter posušene rastline po postopku, da v največji meri ohranijo naravno barvo in videz. Čeprav so izdelki narejeni iz odpornejšega stekla, je potrebno biti pri ravnanju z njimi previden. Izdelkov se ne izpostavljajta neposrednemu stiku z vodo (pri umivanju rok prstane vedno odstranite).

PREDPASNIKI

Kot sama oblikovalka pravi, so predpasniki nastali na podlagi njenih izkušenj iz same prakse. Zelo rada pečem in kuha. Predpasnike, ki jih je običajno kupila v trgovini so tanki in so se ob brisanju rok hitro zmočili, ob večkratnem pranju pa tudi zbledeli. Sama je ravno zato izdelala takšne, ki so narejeni iz odpornejšega materiala, vsak ima prišit žepek ter brisačko ali servetek iz materiala, ki dobro vpija vodo. Tako se lahko med kuhanjem obrišemo v servetek/brisačko, ne da bi pri tem zmočili celoten predpasnik. Seveda ni pozabila na videz, blago zelo prevideno izbere, vsak predpasnik pa je tudi unikatno okrašen (z zračno čipko, okrasnimi izdelki iz polimerne mase). Meni osebno so zelo modni in všeč, da o praktičnosti in pravilne izbire materiala ne govorim.

Vesela sem, da sem lahko spoznala kreativno dušico, ki izdeluje res prekrasne stvari in najbrž se strinjate z manoJ
PriporočamNajdete jo TUKAJ
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com