Cargo kozmetika


V svetu je običajno, da so ravno proizvajalci različnih kozmetičnih pripomočkov ponosni na dejstvo, da  so njihovi pripravki najljubši med blogerji in eden izmed teh je kozmetika Cargo, ki me je navdušila.

Preizkusila sem odlično dekorativno kozmetiko CARGO. Ker sem mnenja, da so predvsem obstojna ličila za mene tista prava in pot do čudovitega videza, vam predstavljam kozmetiko CARGO, ki vse to, definitivno ima! Obstojno črtalo za oči iz kolekcije Swimmables je obstojno in kvalitetno, tako, da popravki čez dan niso potrebni. Lip gloss Cargo Oceania v štirih odenkih – lip glossa v enem paketu me je navdušil poleg svoje obstojnosti, predvsem tudi zaradi prečudovitih skladnih barv ter nelepljivost. Vsebuje pa tudi izvleček rožmarina in vitamin E, kar dodatno neguje usnice. Lip gloss Big sur pa uporabljam tekom dneva, ko sem od doma in nimam možnosti natančnega nanašanja glossa.

Navdušena sem nad to prečudovito kozmetiko in več artiklov najdete v BFM. Naj omenim, da je v letu 2014, ravno CARGO kozmetika osvojila dobro oceno priljubljenosti med srbskimi blogerkami.


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com