Orly smart GELS


Base + Top podlak in nadlak za gel nohte v enem

Enostaven kot lak za nohte. Z gel laki za nohte, Orly smart GELS predstavlja inovativne lake za nohte. Revolucija med nohti! V kombinaciji s podlakom & nadlakom – laki ponujajo vsem lepotičkam še več prednosti:
  

·      60% boljša obstojnost in maksimalna zaščita pred luščenjem
·      izjemen, dolgo obstojen gel-sijaj zaključek
·      popoln in natančen nanos s priljubljenim čopičem  
·      deluje brez LED ali UV lučke
·      enostavno odstranjevanje z konvencionalnim odstranjevalcem laka za nohte


Popolni nohti… zaradi nove barvne tehnologije z zelo drobnimi pigmenti, nova generacija essence lakov za nohte ponuja še bolj intenzivno, bolj obstojno barvo in popolno prekrivanje. Posebna formula gel lakov za nohte nudi tudi več sijaja in gel zaključek. Priljubljen in patentiran čopič z dvema najlonskima čopičema drug ob drugem in kul essence dizajn ostajajo takoj prepoznavni. V kombinaciji z podlak & nadlak sistemom z lahkoto dosežeš popoln rezultat: obstojnost laka za nohte je podaljšana, sijaj je večji in barva laka za nohte je zaščitena. In kako deluje: kot prvi korak, preprosto nanesi gel podlak in počakaj da se popolnoma posuši. Nato, nalakiraj nohte z želeno barvo gel laka za nohte in naj se tudi ta dobro posuši. Za popoln zaključek utrdi z gel nadlakom – končano!


Barvna zasvojenost: z različnimi odtenki med katerimi lahko izbiraš, je možnosti neskončno. Kot dodatek k brilijantnemu gel-sijaj zaključku, izbrane barve ponujajo tudi trendi efekte različnih barv!  

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com