La Prairie Cellular nočna nega z retinolom

Vračanje sijaja – obnova kože – hranjenje & lepšanje
            
Prebudite se v soju pomlajene kože!

Ko se koža stara, se spreminja. To opazimo predvsem kot izgubo elastičnosti, več gubami (vidnimi) in na splošno slabšim stanjem kože.

Družina proizvodov  Radiance koži podarja zdrav sijaj in ob redni uporabi vrača zdrav in lep videz polti.  Redke sestavine, ki sestavljajo to linijo proizvodov, kožo poživljajo, Radiance kompleks pa koži povrne sijoč videz in boljši tonus.

Vemo, da je sijoča koža odvisna od kožnega tonusa in njene strukture. Razlika med kožo, polno sijaja, in kožo brez njega, je v interakciji svetlobe in (nepravilne) kožne površine. Nepravilnosti na povrhnjici, so lahko posledica izgube tekočine in povečane opaznosti tankih linij, kar zmanjšuje splošno mehkobo in napetost kože, ki sta odgovorni za zdrav sijaj kože. La Prairie deluje ciljno tako na kožno povrhnjico kot tudi pod njo in tako kar najbolj učinkovito poveča sijaj kože. Od zlate kapljice seruma, do neverjetnih krem in emulzij, linija Radiance deluje harmonično ter z uporabo sestavin, ki zavirajo staranje kože, vzdržujejo in povečujejo koži naraven sijaj.


La Prairijeva linija Radiance, v kateri so na voljo La Prairie Cellular nočna nega z retinolom predstavljam odličen izdelek,  nočno nego La Prairie Cellular nočna nega z retinolom. Proizvod odlično zaključuje kolekcijo, ki jo zaznamujejo izbrane, redke aktivne sestavine in izredno napredna tehnologija. Deluje tako, medtem  ko spimo. Nenazadnje je spanec bistvenega pomena za vzdrževanje splošnega dobrega počutja, ne samo telesa in misli – temveč tudi kože! Spanec koži omogoča prehod v fazo popravljanja in regeneracije, zato je tudi spanec najbolj učinkovit čas za delovanje negovalnih proizvodov, kot je Cellular Radiance Night Cream.

S Cellular Radiance nočno nego z retinolom, se boste zbudili v soju pomlajene kože! Nov dan in nov videz kožeJ

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com