GYNO PRO

Aromara d.o.o. ponuja najboljše rešitve za najpogostejše zdravstvene težave. V sodelovanju z njimi sem preizkusila najbolj prodajan izdelek GYNO PRO, ki ga predstavljam v današnjem prispevku.

Pritegnila me je njihova vizija za sodelovanje, ki je širiti znanje in resnice o oblikovanju osebnega zdravja in ustvarjanje vrhunskih naravnih in učinkovitih izdelkov in da delujejo kot ambasadorji »zdravja«.

GYNO PRO je izdelan po recepturi s tisočletno tradicijo naravnih preparatov in ga lahko brez težav uporabljajo ženske vseh starostnih obdobij, kakor tudi nosečnice in doječe matere.
100 % naravni oljni preparat s potrjenim antimikrobnim delovanjem za lajšanje težav pri vaginalnih vnetjih, ki ne vsebuje kortikosteroidov, antibiotikov, konzervansov ali drugih umetnih dodatkov.
Sestavine preprečujejo rast in razvoj glivic, bakterij in virusov. Normalizirajo vaginalno floro, delujejo protivnetno, zmanjšujejo srbečico in pekoč občutek.Spodbujajo regeneracijo tkiva, pospešujejo okrevanje in so pripmerne za redno higieno intimnega področja.

Uporaba:

Pri vnetjih nanesite GYNO PRO na intimno podočje 2 do 3 krat dnevno. Priporočamo uporabo skupaj z dnevnimi bombažnimi vložki.

Za ohranjanje ravnovesja vaginalne flore in preventivo: priporočamo uporabo 1 krat na dan.


Srbečica in neprijeten občutek se zmanjšajože po nekaj nanosih oz. po 4 - 7 dneh redne uporabe.


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com