Torbica

Kakšno torbico kupiti za letošnjo zimo? Osebno se odločam glede na vsebino torbice na dejstvo, v katerem življenjskem obdobju sem, saj se vsebina moje torbice tudi spreminja. Za nakup nove torbice se odločam glede na letni čas in jo potem nosim celotno sezono. Vse to počnem z veseljem, ker mislim, da modne torbice prav vsaka ženska  rada nosi. 

Modne torbice so pomen in funkcionalnost torbic dvignile na višji nivo.  So moderne, lepe in uporabne ter vedno služijo svojemu namenu. Gre za nepogrešljiv modni dodatek, ki dopolnjuje celostno podobo vsake ženske. Letošnja zima bo za vse modne navdušenke torbic avantgardnih oblik, retro, na torbicah ne bo manjkalo zakovic, vzorcev, tudi bleščic itd. Prevladovale bodo močne barve od temnih, bordo, vijoličnih, črnih, rumenih in tudi kameljih barvah.

Najbolj pomembno se mi zdi to, da ženska poleg svojega osebnega stylinga zna nositi poleg tudi torbico. Lahko smo oblečene čisto preprosto in s pravilno izbiro torbice, lahko dosežemo tisti pravi look. Tokrat je moj izbor torbice takoimenovana »clutch torbica«, ki se lahko nosi v roki, ali obesi.  Meni je zelo všeč, pa vam? 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com