Maskara volumen Dr. Hauschka

Preizkusila sem maskaro Dr. Hauschka za volumen trepalnic.  Poveča volumen trepalnic, se hitro suši in zgosti tanke trepalnice, ne da bi se zlepile. Čebelji, kandelilni in vrtnični vosek s svilenimi delci obdajo in zaščitijo vsako trepalnico posebej.  Pred uporabo priporočam nanos senčila. Izvlečki črnega čaja, indijskega melija (neema) in smetlike negujejo nežen predel okoli oči.Kakovost 100% naravna in s certifikatom NATRUE- BDIH brez sintetičnih dišav in konzervansov, brez mineralnih olj, parabenov, silikonov in polietilen-glikola (PEG), dermatološko testirana kjer je mogoče, surovine so iz kontrolirane biološke pridelave ali imajo certifikat Demeter in so pridobljene pod pravičnimi pogoji.

NANOS MASKARE

Najprej nanos senčila, nato maskaro najprej nanesite na spodnje, potem pa na zgornje trepalnice. Maskaro nanašamo s cik-cak tehniko: krtačko postavimo diagonalno na smer rasti trepalnic in jo premikamo levo-desno. Na koncu krtačko izvlečemo ob strani, ne pa navzgor.


Nad maskaro Dr. Hauschka volumen, sem navdušena, predvsem zato, ker je zaradi svojih sestavin primerna za moje občutljive oči, saj nosim leče. Poleg tega, pa je volumen trepalnic izjemen! Kupito jo tukaj.  

Vir: www.dr.hauschka.com

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com