Swarovski uhani vijolična zvezdica


V današnjem prispevku bom izpostavila potrebo po okraševanju telesa.  Zasledimo jo pri vseh ljudstvih in v vseh časovnih obdobjih. Stara je toliko, kot je staro človeštvo. Izhaja iz mnogih potreb; po izstopanju, dokazovanju družbenega položaja, spola, verovanja ipd. Skupna želja je vplivala na razvoj raznolikih tehnik oblikovanja okrasja, med katerimi lahko potegnemo skupne smernice v obdelavi in uporabi podobnih materialov ter osnovni delitvi nakitnega okrasja. Sprva je bil nakit skromen, izdelan iz predmetov, ki jih je človek našel v svojem neposrednem okolju. Izdelovanje nakita predstavlja eno najstarejših oblik dekorativne umetnosti in je zato pomemben element kulturne dediščine, ki poleg estetskega vidika že od nekdaj nosi tudi močan simbolni pomen. Za izdelavo nakita so človeku torej prišli prav najrazličnejši materiali, ki jih je imel pri roki, od polžjih hišic, školjčnih lupin, rastlinskih plodov, ribjih kosti, zobovine, rogovine in do raznovrstnih barvnih kamnov in lesenih predmetov.

Večjo tehnično revolucijo predstavlja odkritje kovin, ki omogoča številne nove možnosti oblikovanja okrasja. Današnji nakit, ki bi ga posebaj izpostavila, je Swarovski – vznemirljiv, iskriv in poželjiv. Njihove izjemne lastnosti burijo domišljijo umetnikov in oblikovalcev na vseh področjih. Daniel Swarovski, ki je ustanovil industrijo nakita Swarovski poudarja te čudivite kristale in njihovo sposobnost lomljenja ter odbijanja. Swarovski apelira na potrošnike preko vida kot enega izmed petih čutil, ki najbolj podrobno in natančno dekodira sporočila. Uporablja podobo ženske, ki ustreza idealom, hkrati pa nosi nakit Swarovski. Nakit je primeren za vse okuse, a ne zanemari dejstva, da je nakit prestižen, trendovski in kakovosten. Že dolgo časa nosim v vsakdanjem življenju skromnejše Swarowski uhane za vsak dan. Ako sem dolgo časa iskala zvezdice, ki jih lahko nosim prav ob vsakem outfit in jih končno našla. J
Modni SWAROVSKI® elements uhani iz kakovostne ECO kovine (brez kadmija, svinca in niklja) prevlečeni z belim zlatom. Z motivom zvezdice in vijoličnim swarovski kristalom. Kupite jih tukaj. Uhane prejmete v prikupni škatlici. Lahko pa jih svoji ljubljeni osebi enostavno kupite kot darilo, glede na bližajoče praznike. Meni so zelo všeč, pa vam?
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com