Presna torta


Ker sem sama zagovornik in uporabnik vsega naravnega, bio in ekološko pridelanega, sem za odločila za presno torto, za praznovanje rojstnega dne moje hčere. Ponudba s tega področja se precej širi v slaščičarstvu. Tako sem se hitro odločila za naročilo presne torte pri http://www.naravnoinkvalitetno.si/, ki me je zelo pozitivno presenetila. Brez sladkorja, brez jajc, brez moke, brez pecilnih praškov, iz samih bio sestavin. Po vrhu vsega pa tako zelo okusna. Kaj lepšega svoji hčeri ne bi mogla podariti.Odločila sem se za čokoladen okus, poudarila bi da ne vsebujejo glutena, laktoze, sladkorja, moke, mlečnih izdelkov, jajc, umetnih sladil in barvil.  Presne torte in ostale umetnine ne nastajajo v veliki proizvodnji, temveč so narejene z ljubeznijo do zdravja ter okusa polnih užitkov.

Setavine naše torte so100% presni ekološki agavin nektar, 100% ekološki kakav v prahu, 100% ekološko hladno stisnjeno kokosovo olje, 100% ekološko kakavovo maslo, 100% ekološka vanilija v prahu, indijski oreščki, dateljni, kokosova moka, marelice, slive, borovnice.

Vemo, da presna hrana je tista hrana, ki vsebuje visoke vrednosti vitaminov, mineralov in encimov. To so ekološko sveže ali suho sadje in zelenjava, oreščki in super hrana. Ni toplotno obdelana (kuhana ali pečena) na več kot 45°C, kar pomeni da zaradi zdravega načina priprave obdrži vse vitamine in minerale.

Profesionalna ekipa Naravno in Kvalitetno priporoča, da so presne torte za ljubitelje zdrave prehrane, vegetarijance, vegane, presnojedce, diabetike, za ljudi z alergijo ali intoleranco na gluten in laktozo.
Poleg lepe dekoracije in izgleda, je torta res božanskega okusa, hči je bila zadovoljna. Najbolj všeč mi je to, da so zdrave sestavine, ki jih hči drugače bolj težko poje, takoj pojedla. Priporočam nakup presne torte, saj boste poleg razvajanja samega sebe tudi naredili nekaj koristnega zase in svoje najbližje. Vsekakor priporočam: Naravno in Kvalitetno! 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com