Lasni podaljški Clip on

Glede na dejstvo, da sem se postrigla in ker zelo pogrešam svoje dolge lase, sem se odločila za razvajanje s strani profesionalne ekipe Lasnipodaljški 123.si, z Clip on podaljški. Izbira lasnih podaljškov je odvisna od vsakega posebaj, glede na individualne želje  ter pričakovanja.  

Jaz sem se odločila za podaljške clip on, ki  imajo izjemno prednost z enostavnim vstavljanjem in odstranjevanjem. To storim lahko popolnoma samostojno in brez pomoči drugega ali obiska frizerja. 

Nega je enostavna in jih po odstranitvi le shranimo za kasnejšo uporabo. Lahko si zagotovimo več vrst pričesk, spuščene lase, čop itd. Predvsem mi je všeč to, da je videz po vstavitvi povsem naraven.  Clip on podaljški so primerni za vse tipe las in vse priložnosti in ne poškodujejo naravnih las. Pri sami negi ravnamo tako kot s svojimi naravnimi lasmi. 

Kadar pogrešam svoje dolge lase, mi ravno clip on podaljški omogočijo, da čez pol ure postanem spet dolgolaska. Hvala ekipi Lasnipodaljški 123.si, za prečudovite lasne podaljške clip on ter vašo prijaznost in predvsem kvalitetno ponudbo vseh vrst podaljškov. 

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com