Glukomanan


Tista, ki bi želela izgubiti kakšen kilogram in potrebuje pomoč z naravnim prehranskim dodatkom, si lahko prebere današnji članek.

Glukomanan je prehranska vlaknina, ki je v glavnini polisaharid, pridobljen iz gomoljev rastline Amorphophallus Konjak. Glukomanan ima izjemno visoko zmogljivost zadrževanja vode. Od vseh znanih vlaknin ima glukomanan največjo molekurarno težo in viskoznost.

Svojo prostornino lahko enkrat, ko sprejme vas vodo, poveča do 50 krat. Glukomanan ima zelo majhno kalorično vrednost. Vse te lastnosti lahko odlično izkoristimo kot prehransko dopolnilo za hujšanje in izgubo telesne teže.
Zaradi Glukomanana boste pojedli manj - dokazano!

Glukomanan je vlaknina, ki v stiku z vodo poveča svojo prostornino kar do 50 krat. Ko ga vzamete 30 minut pred jedjo, razširi svoj volumen v želodcu in ustvari občutek sitosti. Zaradi tega boste hitreje siti in pojedli manj hrane (in manj kalorij).

Q-labos Green coffee pure extract in namen jemanja


Ker s pomočjo jemanja kalorije, ki jih zaužijemo s prehrano, porabimo hitreje.
Ker preprečuje nastanek maščobnih oblog.
Ker zavira apetit.
Ker sladokuscem pomaga pri dietah, saj zavira absorpcijo sladkorja po obroku.
Ker nam da energijo.
Ker deluje antioksidativno in izničuje proste radikale.
Ker pospešuje metabolizem in prebavo.

Zelena kava je ena bolj poznanih shujševalnih učinkovin. Razlog, zakaj je na trgu že tako dolgo, je, da deluje. O njeni učinkovitosti pričajo tako uporabniki kot številne raziskave in slepe študije. Njeno moč ji daje posebna naravna snov – klorogenska kislina.
Zelena kava so kavna zrna, ki še niso bila popražena. Zato ohranijo visoko vsebnost klorogenske kisline, ki je naravni močni antioksidant, raziskave pa so pokazale, da uspešno vpliva tudi na nadzor telesne teže.
Zelena kava v izdelku Q-labos  Coffee vsebuje najmanj 50% klorogenske kisline.

Več na:

http://qlabos.com/


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com