Cartier Baiser Volé

Nova… neustavljivo  privlačna Eau de Toilette.
Rožnata in pudrnata, nežna  in očarljiva… kot  Baiser Volé vesolje. Ukraden poljub, poln sijaja

Izraz nagajive ženstvenosti v neustavljivo privlačni barvi, ki kar hlepi po pozornosti …
Kristalizirani cvetovi cvetoče rožnate lilije, pomešani  z nežnimi dotiki maline.
Pudrnato nežen svet  Baiser Volé-ja.

Na voljo EDT 30 ml, 50 ml, 100 ml.

Cartier Baiser Volé je privlačna orientalska dišava za ženske s čutnim akcentom lilije. S parfumom Baiser Volé poudarite svojo privlačnost. Lepe esence redkega cvetja vas nadušijo. Drugo praznovanje ženske lepote od priljubljene blagovne znamke Cartier ima tudi lepo stekleničko. Ovijte svoje telo v čudovito tančico čutnosti. Parfum Cartier Baiser Volé vam naredi veselje!
Na začetku začutite galbanum, ki se meša z močnim vonjem lilije. V srcu najdete privlačno vrtnico, ki dodaja pridih elegance. Na koncu je sladka vanilija, ki poboža vašo dušo in zdrži zelo dolgo časa.
Pa še malo o podjetju Cartier...
Podjetje Cartier je bilo ustanovljeno v sredini 19. stoletja. Od takrat naprej nenehno izboljšuje svoje izdelke, med katere sodi predvsem razkošen nakit in odlične dišave. Ženske in moški po vsem svetu ljubijo kakovost in edinstvenost dišav, ki vsebujejo sadje, rože, redke začimbe in eksotičen les. Brezčasna in zelo odlična dišava Cartier Baiser Volé je odlična izbira za ženske, ki ljubijo svoje telo in se ne bojijo se ga pokazati. Dobite neverjeten čar in čutnost zaradi plemenite lilije, ki je v celotni kompoziciji dišave od Cartierja.

Kupite ga tukaj.

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com