Ulola kreme za obraz

Ulola kreme za obraz
V današnji objavi predstavljam ULOLA naravno kozmetiko, ki prihaja iz Hrvaške in nad katero sem navdušena. Odločila sem se za Facelift naravno linijo (dnevno, nočno in posebaj kremico za pod oči). Vas najbrž zanima iz česa je narejena?


Ulola Facelift linija je naravna alternativa za Botox. Narejena je iz 100% naravnih sestavin. Vsebuje eterična olja. Brez poskusov na živalih. Testirana je na Oddelku za javno zdravje Andrija Štampar. Ne vsebuje umetnih barvil, dišav, konzervansov in parabenov.

Nočna krema za obraz


Zaradi bogate teksture je nočna krema obogatena z visoko kakovostnih rastlinskih olj, intenzivno neguje kožo in daje občutek udobja. Gube se zmanjšajo, koža postane bolj čvrsta.
Kremica je prilagojena za posebej občutljivo in tanko kožo okoli oči, ki ima dvakrat več živčnih vlaken od drugih predelov kože. Zaradi svoje zelo tanke plasti hidrolipidnega področja, je ravno to področje kože pod očmi najbolj občutljivo in gube nastajajo hitreje in bolj pogosto. Koži okrog oči je potrebno namenjati posebno in intenzivno zdravljenje.

Zelo sem zadovoljna z rezultatom kreme, najbolj me prepriča njena naravna sestavina in tako ohranjamo lahko lep in zdrav sijaj kože na naraven način.


Vir: Lasten 


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com