Olival naravna kozmetika iz Hrvaške

Olival je hrvaška naravna kozmetika in kot ste že seznanjene s tem, da je moje zanimanje za naravne sestavine v kozmetičnem svetu vse večje, sem spoznala njih – Olival. Vsi izdelki so narejeni iz naravnih sestavin. Proizvodnja izdelkov je v skladu s predpisi in izdelki iz EU. V preizkušnjo so mi poslali naslednje izdelke, ki vam jih predstavljam v nadaljevanju.

Hidratantna krema za roke in nohte


Vsebuje vitamin E, ki je najmočnejši antioksidant. Kožo oskrbi z vsem potrebnimi radikali, ki preprečujejo staranje kože ter jo hidrira. Po nanosu kreme sem občutila mehkobo in všeč mi je predvsem to, da se hitro vpija.

Vezelin Fresh

Vazelin Fresh je obogaten z eteričnim oljem pomaranče, ki deluje osvežujoče. Ščiti ustnice pred izsušitvijo ter jih neguje. 

Ice gel

Ice gel lokalno hladi kožo in ublaži bolečine, ki so nastale bodisi zaradi poškodb, revmatične bolezni ali vnetja mišic. Izboljšuje tudi prekrvavitev. Nanesete si jo na oboleli predel s krožnimi gibi nekajkrat na dan. Meni najbolj ustreza po vadbi.

Pohvalila bi tudi delovno ekipo Olivala, ki je stokovna, profesionalna in predvsem prijazna. Najbrž se zavedajo, da delajo dobro in da imajo odlične naravne proizvode. Toplo priporočam!:)

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com