Krema za čiščenje obraza-DR. Hauschka

Zame je negovana koža zelo pomembna kot tudi druga lepota, tista, ki je v nas samih. Pri dr. Hauschka so mnenja, da obraz ni neodvisen od telesa, telo ne od uma, notranjost ne od zunanjih vplivov. Zato so razvili popolno kozmetiko, ki harmonično združuje dragocena olja in izbrane izvlečke zdravilnih rastlin. Ravno to me je prepričalo za uporabo kozmetike dr. Hauschka. V današnji objavi vam bom predstavila enostaven postopek za čiščenje obraza, ki je zelo pomembno pri sami negi kože in za dober izgled.
Za čiščenje čez dan je potrebno najprej uporabiti kreme ali mleka za čiščenje, nato tonik za obraz, regenerativni serum, zeliščne ampule N ali intenzivno nego za toniziranje ter dnevno kremo, ki ustreza trenutnemu stanju vaše kože.
V današnjem prispevku vam bom predstavila kremo za čiščenje. Krema je namenjena za čiščenje; očisti in osveži kožo. Z nežnim čiščenjem zjutraj in zvečer je ravno ta krema osnovna čistilna nega za vsa stanja kože. Kožo obda z naravnim plaščem hidrolipidov in jo hkrati pripravi na nadaljnje korake nege.
Vsebuje ognjič, kamilico, šentjanževko, ranjak in mandelj, ki nežno poživijo in čistijo. Pore so videti manjše. Kakovostni izvlečki zdravilnih rastlin lahko zaradi prijetne kremaste mandljeve moke odlično razvijejo svoje čistilne in negovalne moči.

Postopek čiščenja je enostaven, obraz le dobro navlažite s toplo vodo, nato kremo za čiščenje v dlani zmešajte z malo vode, porazdelite v obe dlani in začnete na sredini obraza in vtirate v smeri navzven. Predel okoli oči izpustimo. Na koncu dlani ponovno navlažite in postopek večkrat ponovite. 
Zmotno je to, da nekatere mislijo, da gre za piling zato ne drgnite, saj to ni piling. Zaključite s spiranjem tople vode in zaključite s hladno vodo.

Občutek po čiščenju s kremo dr. Hauschka je res edinstven, občutenje je fenomenalno, saj izredno dobro očisti kožo, zato priporočam vsem tistim, ki se zavedate, da je koži potrebna  kozmetika, ki koži pomaga, da sama ponovno vzpostavi ravnotežje. 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com