KREMA ROYAL


V današji objavi ne morem mimo, da vam ne bi predstavila odlično kremo za roke, ki je odlična za uporabo v prihajajočih dneh. 
Hranilna kremna maska za roke in/ali krema za roke namenjena za zelo suhe, grobe in poškodovane roke. Visoka koncentracija matičnega mleček in karitejevo/mango maslo opazno obnovi površino kože.
Staranje kože je proces, ki ga ne moremo ustaviti, lahko pa ga upočasnimo in omilimo. Gube in drobne gubice roke postarajo in se velikokrat ne ujemajo z zunanjo urejenostjo osebe. Čudovita, gladka in polna koža vedno deluje mladostno in bolj zdravo. Izjemni vlažilni-Age Complex znotraj linije vsebuje izjemno učinkovite negovalne komponente, ki stimulirajo zrelo in poškodovano kožo. Krema je kreirana v sodelovanju s priznanimi dermatologi, glede na različne starosti in potrebe individualne kože. Poleg dragocenih naravnih sestavin, krema Cream Royal vsebujejo tudi unikaten ekstrakt biserov bogat s proteini in je brez parabenov.
Najbolj pomembno je to, da bo videz vaših rok vidno obnovljen, koža bolj gladka in napeta ter na dotik žametna. Kupite jo tukaj. 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com