Kozmetika Dvorec Trebnik

Na dvorcu Trebnik se dnevno razvijajo novosti, ki so vedno bolj privlačne in zanimive. Želela bi vam predstaviti blagovno znamko  Dvorec Trebnik, ki me je navdušila.  Ima namreč pod svojim okriljem kar nekaj linij proizvodov naravnega in slovenskega izvora. Namenjena je za vse, ki prisegamo na naravne proizvode in tako zadovoljimo svoje potrebe po naravni kozmetiki, naravnih izdelkih za dom in naravnih prehrambnih dobrotah.

Kot pravijo, razvoj izdelkov povezuje preteklost, iz katere izhajajo že preizkušene recepture naših babic, s prihodnostjo, ki jo odražajo sodobne oblike, barve in trendi. V poizkus sem prejela masažno olje z vonjem vanilije, kot bi vedeli, kateri vonj obožujem. Poleg čudovitega vonja je obogateno z mandljevim oljem, ki daje koži prožnost in mehkobo. Vsebuje olje mareličnih pečk, ki je bogato z vitaminoma A in E. Kožo hrani, mehča in ji pomaga pri regeneraciji.


Ne morem mimo tega, da nudijo poleg kozmetike, kulinarike, vse za dom in bivanje tudi za vse, ki si želijo pobliže spoznati Dvorec Trebnik različne animacijske programe. Programi so hkrati tudi izobraževalne narave, saj obiskovalci izvedo veliko koristnih informacij o zdravilnih rastlinah, kar me je še posebaj navdušilo.  Dvorec Trebnik vam nudi široko ponudbo naravnih proizvodov in zanimivih doživetij.Raziskovati na Dvorcu Trebnik, lahko začnete tukaj.

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com