Jimmy Choo

Polna moči in eterična; drzna in hkrati hladnokrvna; zbrana; ponosna in nežna v srcu… to je nova ženska dišava Jimmy Choo. Takšna kot njena lastnica; kompleksna, skrivnostna, igriva, pravi koktajl. Dišava v omejeni verziji za jesensko-zimske dni, ki jo obdaja blišč in seksi glamur. Jimmy Choo je zvezda zabave, z edinstveno osebnostjo. Lepota in moč, seksi videz in brezčasnost.

DIŠAVA

Z navdihom v Jimmy Choo-jevi kolekciji, je ta olfaktivni modni dodatek poln različnih kvalitet, ki si nasprotujejo, a hkrati dišavo dopolnjujejo. Ima svojo čutno, a tudi svojo uporniško stran. Jimmy Choo je moderna ciprsko gurmanska dišava, ki kar puhti od prazničnega duha. Na samem začetku boste začutili ljubek spoj izrazite hruške, sladke mandarine in svežih zelenih tonov. Kmalu nato se bodo razprostrli vabeči akordi orhideje in čajevke. V zaključku vas bo razvajala topla in žametno nežna lesna nota. Celoten vonj vas bo razveseljeval prijetno dolgo časa.

KLJUČNE NOTE

Vrh: mandarine, hruške in tigrasta orhideja
Sredina: čajevka
osnova: lesna nota

STEKLENIČKA


Steklenička s klasičnim podpisom, izvorno Jimmy Choo, z vintage rožnato barvo in bleščečimi odsevi. Zabavna in presenetljivo lepa.  

Pa, da boste lepo dišale v prihajajočih zimskih dneh... 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com